چگونه توانستیم نظم پذیری را در دانش آموز پایه سوم (زهرا صفری) نهادینه سازیم

Publish Year: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 83

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FINCONF02_128

تاریخ نمایه سازی: 13 تیر 1402

Abstract:

بدون شک به منظور تدریس و نیل به اهداف آموزش و پرورش وجود شرایطی لازم می باشد . از جمله این شرایط می توان به نظمحاکم بر کلاس به عنوان فاکتوری مهم اشاره نمود ؛ زیرا کلاسی که در آن اولین گام یادگیری (یعنی نظم و انضباط و مشارکت درفعالیت و جلب توجه شاگردان) اعمال نگردد به یقین نتایج مطلوبی نخواهد داشت . روش های کلاس داری و نظم کلاس در ایجادانگیزه برای یادگیری دانش آموزان بسیار موثر می باشد .اینجانبان فاطمه غفاری و فاطمه محمدشریفی در سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ در کلاس سوم ابتدایی مدرسه حضرت فاطمه (س)روستای راوه به عنوان کارورز مشغول فعالیت بودیم , مشکلی که با آن روبه رو بودیم رعایت نکردن نظم و انضباط توسط یکی ازدانش آموزان کلاس در هنگام تدریس معلم بود , با مشاهده این وضع تصمیم گرفتیم به وسیله یک پژوهش این مشکل را برطرفسازیم سپس با تجزیه و تحلیل اطلاعات با روش هایی همچون تقویت اعتماد به نفس، ایجاد ارتباط و دوستی و تغییر روش تدریسو دادن مسئولیت و برقراری نظم , نظم پذیری را در دانش آموز (ز.ص) نهادینه کنیم.

Authors

فاطمه غفاری

کارشناسی پیوسته , آموزش ابتدایی , دانشگاه فرهنگیان , پردیس زینب کبری (س) اراک- اداره آموزش و پرورش شهرستان دلیجان , آموزشگاه حضرت فاطمه (س)

فاطمه محمدشریفی

کارشناسی پیوسته , آموزش ابتدایی , دانشگاه فرهنگیان , پردیس زینب کبری (س) اراک- اداره آموزش و پرورش شهرستان دلیجان , آموزشگاه حضرت فاطمه (س)