سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات زئولیت بر خصوصیات کیفی و کمی گیاه آپارتمانی آگلونما (Aglaonema sp.) رقم سیلور کوئین

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,024

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BAGHBANI07_304

Index date: 26 December 2012

بررسی اثرات زئولیت بر خصوصیات کیفی و کمی گیاه آپارتمانی آگلونما (Aglaonema sp.) رقم سیلور کوئین abstract

این تحقیق به منظور بررسی قابلیت جایگزینی بستر کشت پی تماس با بستر های کشت جدید و ارزا ن قیمت حاصل از ضایعات مواد آلی و ترکیبات معدنی، پژوهشی روی گیاه آگلونما صورت گرفت. بسترهای کاشت استفاده شده در این تحقیق از یک بستر پایه شامل ترکیبی از کمپوست قارچ دکمه ای، کوکوپیت و پرلیت در ترکیب با حجم های مختلفی از زئولیت بود . شاخص های رشدی از جمله تعداد برگ، ارتفاع گیا ه، وزن تر و خشک اندام هوایی و ریشه در گیاه آگلونما و نیز میزان عناصر ماکرو در برگها در تیمارهای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بسترهای کشت روی شاخص های رشد اثرات معنی داری داشتند. بیشترین تعداد برگ ، وزن تر و خشک ریشه، وزن تر و وزن خشک اندام هوایی در بستر کاشت 25 % بستر پایه + 75 % زئولیت مشاهده شد و شاخص مربوط به ارتفاع در گیاهان مربوط به بستر کاشت 50 % بستر پایه + %50 زئولیت به دست آمد و کمترین میزان شاخصهای مرتبط با رشد رویشی در تیمار شاهد با بستر پایه 40 % کمپوست قارچ دکمه ای + 40 % کوکوپیت + 20 % پرلیت ) مشاهده شد. به نظر میرسد بستر کاشت 25 % بستر پایه + 75 % زئولیت از نظر شاخصهای رشدی و میزان عناصر گیاه بستر مطلوبی باشد که میتوان آن را به عنوان بستر مناسب جهت پرورش گیاهان آپارتمانی مانند آگلونما معرفی نمود. کلمات کلیدی: آگلونما، کمپوست قارچ دکم های و زئولیت.

بررسی اثرات زئولیت بر خصوصیات کیفی و کمی گیاه آپارتمانی آگلونما (Aglaonema sp.) رقم سیلور کوئین Keywords:

آگلونما , کمپوست قارچ دکمه ای و زئولیت

بررسی اثرات زئولیت بر خصوصیات کیفی و کمی گیاه آپارتمانی آگلونما (Aglaonema sp.) رقم سیلور کوئین authors

گلستان امینیان

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد

محسن کافی

دانشیار گروه علوم باغبانی دانشگاه تهران

سپیده کلاته جاری

استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اصفهانی، م. الف .قلی‌زاده، م. عزیزی، 1384. مطالعات اثرات تنش ...
Emami, A. 1996. Plant analysis methods. vol. 1. Soil and ...
Giovannini, C., D. Montecchio and O .Francioso _ _ C ...
Papafotiou, M., Kargas, G., and Lytra, I. 2005. Olive-mill waste ...
_ Polat, E., M. Karaca, H. Demir and A. Naci ...
Stamps, R.H. 1997. Growth of Dieffenbachia Maculate. Camille in growthing ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات زئولیت بر خصوصیات کیفی و کمی گیاه آپارتمانی آگلونما (Aglaonema sp.) رقم سیلور کوئین" توسط گلستان امینیان، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد؛ محسن کافی، دانشیار گروه علوم باغبانی دانشگاه تهران؛ سپیده کلاته جاری، استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آگلونما، کمپوست قارچ دکمه ای و زئولیت هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1024 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق به منظور بررسی قابلیت جایگزینی بستر کشت پی تماس با بستر های کشت جدید و ارزا ن قیمت حاصل از ضایعات مواد آلی و ترکیبات معدنی، پژوهشی روی گیاه آگلونما صورت گرفت. بسترهای کاشت استفاده شده در این تحقیق از یک بستر پایه شامل ترکیبی از کمپوست قارچ دکمه ای، کوکوپیت و پرلیت در ترکیب با حجم های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات زئولیت بر خصوصیات کیفی و کمی گیاه آپارتمانی آگلونما (Aglaonema sp.) رقم سیلور کوئین با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.