تأثیر نانوذرات نقره و اسید هیومیک بر عمر پس از برداشت گل بریده سه رقم آلسترومریا

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,070

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_773

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

Abstract:

آزمایشی به منظور بررسی تأثیر نانوذرات نقره ( در سطوح 5 و 10 و 15 و 20 پی پی ام) و اسید هومیک (در سطوح 10 و 100 و 1000 و 10000 میلی مولار) بر عمرگلجایی و برخی صفات کیفی گل بریدنی سه رقم آلسترومریا (با رنگ های صورتی، بنفش و زرد) در آزمایشگاه پس از برداشت گروه علوم باغبانی دانشگاه محقق اردبیلی انجام گرفت. این آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با 5 تکرار در سال 1389 انجام گرفت. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها در مورد عمر گلجایی 50 درصد نشان داد که اثر رقم و تیمار مواد شیمیایی و همچنین اثر متقابل این دو فاکتور در سطح احتمال 5 درصد معنی دار بود. همچنین تیمار 10 میلی مولار نانوذرات نقره بهترین تیمار جهت افزایش طول عمر گلجایی در مقایسه با شاهد و سایر تیمارها بود. نتایج در مورد وزن تر نسبی نشان داد که اثر رقم و تیمار مواد شیمیایی و اثر متقابل این دو فاکتور در روزهای اول، سوم و پنجم در سطح احتمال 5 درصد معنی دار بود. در هر صورت نتایج نشان داد که اثر رقم و تیمار مواد شیمیایی در همه روزها به جز روز هفتم معنی دار بود. در مورد میزان جذب محلول، نتایج نشان داد که اثر رقم و تیمار مواد شیمیایی فقط در روز اول در سطح احتمال 5 درصد معنی دار شد. گلهای تیمار شده با 10 پی پی ام و 10000 پی پی ام اسید هومیک به ترتیب بیشترین و کمترین میزان جذب محلول را داشتند.

Authors

سمکو قلعه شاخانی

دانشجویان کارشناسی ارشد باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبی

اسماعیل چمنی

استادیار باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

بهروز اسماعیل پور

استادیار باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

محمود محبی

مدیر گروه و مدرس گروه علوم زراعی و باغی واحد علمی کاربردی جهادکشاورزی ز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • نیکبخت، ع، کافی، م، بابالار، م.، اعتمادی، ن ا. ابراهیم‌زاده، ...
  • Jiping, L.Shenggen H., Zhaoqi Z., Jinping C., Peitao L, Sudan ...
  • , 4, 5 M.sc graduate student 2, Assistant professor of ...
  • نمایش کامل مراجع