سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین کاری علف های هرز برنج

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,438

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM07_059

Index date: 27 January 2013

استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین کاری علف های هرز برنج abstract

به منظور بررسی انتخاب بهترین روش وجین کاری برنج از بین روشهای مختلف کنترل علفهای هرز اعم از وجین مکانیکی موتوردار، وجین مکانیکی بدون موتور، وجین دستی و کنترل شیمیایی بر روی علف هرز برنج در شرایط کشت مکانیزه ، با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (AHP) ، از سه نوع داده بدست آمده از 14 کارشناس بخش کشاورزی، 8 کشاورز پیشرو و مجرب و داده های آزمایش مزرعه ای انجام شده در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز در سال زراعی 1389 برای تجزیه و تحلیل مورد استفاده قرار گرفت. در این ارزیابی و انتخاب بهریتن روش وجین علف هرز، پنج معیار اصلی در نظر گرفته شده بود که شامل :1- معیار زراعی ( با زیر معیارهای : عملکرد؛ صفات رویشی و وزن خشک علف هرز) 2-معیار مدیریت مصرف انرژی ( با زیر معیارهای: کارایی انرژی؛ بهروری انرژی ؛ افزوده خالص انرژی و شدت انرژی) 3- معیار اقتصادی ( با زیر معیارهای: میزان هزینه؛ در آمد خالص و نسبت فایده به هزینه) 4- معیار اجتماعی ( با زیر معیارهای : مقبولیت عامه و تعداد نفر ساعت کارگر مورد نیاز) 5- معیار اورگونومیکی ( آلودگی محیطی و راحتی کار با آن) می باشد. با استفاده از نرم افزار (Expert Choice) تحلیل سلسله مراتبی آن انجام گرفت که در این تحلیل نرخ ناسازگاری 0.02 بوده است. یافته های این تحلیل حاکی از ان بوده است که روش شیمیایی، وجین کن مکانیکی بدون موتور، وجین کن مکانیکی کوتوردار و روش وجین دستی: بترتیب با میانگین نسبت های وزنی 0.340 و 0.225 و 0.219 و 0.216 که نشان دهنده الویتهای وجین کاری در مزارع برنج در شمال کشور بشمار می روند را کسب کرده و می توان برای انتخاب روش وجین کاری تصمیم گیری کرد، استفاده زیاد از روش شیمیایی در مزارع برنج شمال کشور نیز حاکی از این واقعیت انکار ناپذیر می باشد.

استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین کاری علف های هرز برنج Keywords:

برنج , کنترل علفهای هرز , وجین کن موتوری فرایند تحلیل سلسله مراتبی , آنالیز آماری و اقتصادی

استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین کاری علف های هرز برنج authors

فضل الله اسکندری چراتی

کارشناس ارشد مکانیزاسیون کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و ت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آذر، ع .و رجب زاده، ع. (1381). تصمیم گیری کاربردی ...
قدسی پور، س.ح .(1385) .فرآیند تحلیل سلسله مراتبی .(AHP) چاپ ...
محمدیان، ف .(1386) .تعیین الگوی زراعی پایدار با تاکید بر ...
محمدیان، ف، شاهنوشی، .، قربانی، م و عاقل ح، . ...
مرتضوی، م.، زارعی، ع .و رعنایی، ح. .(1385) .اولویت بندی ...
دانشگاه شیراز، 14 الی 16 شهریور 1391 ...
دانشگاه شیراز، 14 الی 16 شهریور 1391 ...
Daniel, J., Nandigana V. R.., Albert, B. & Selvarsan., I. ...
Eddi, W. L., & Hang, L. (2001). Analytic hierarchy processs ...
Elkarmi, F., & Mustafa, I. (1993). Increasing the utilization of ...
Mahadi, M. A., S. A. Dadari., M. Mahmud., and B. ...
Moody, K.(1982). Weed control in dry seeded rice. In: proceedings ...
Salim, M. (2002). Tillage by nutrient interaction in rice - ...
Saaty, T. L. (1990). How to make a decision: The ...
Tamado, T and P, Milberg. (2000)."Weed flora in arable filds ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین کاری علف های هرز برنج" توسط فضل الله اسکندری چراتی، کارشناس ارشد مکانیزاسیون کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و ت نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنج، کنترل علفهای هرز، وجین کن موتوری فرایند تحلیل سلسله مراتبی، آنالیز آماری و اقتصادی هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1438 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی انتخاب بهترین روش وجین کاری برنج از بین روشهای مختلف کنترل علفهای هرز اعم از وجین مکانیکی موتوردار، وجین مکانیکی بدون موتور، وجین دستی و کنترل شیمیایی بر روی علف هرز برنج در شرایط کشت مکانیزه ، با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (AHP) ، از سه نوع داده بدست آمده از 14 کارشناس بخش کشاورزی، 8 ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برنج طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) در ارزیابی و انتخاب بهترین روش وجین کاری علف های هرز برنج با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.