سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر انجماد بر پارامترهای مقاومتی خاکهای ریزدانه (CL) و خاکهای ماسه ای (SP)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,468

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SGSI16_254

Index date: 27 January 2013

بررسی اثر انجماد بر پارامترهای مقاومتی خاکهای ریزدانه (CL) و خاکهای ماسه ای (SP) abstract

یکی از راهکارهای ایجاد پایداری موقت در زمین های سست و اشباع، منجمد نمودن خاک اشباع می باشد. بر اثر انجماد آب، حجم آب به میزان 9% افزایش مییابد. این افزایش حجم باعث تغییر در خصوصیات زمین شناسی مهندسی خاکهای اشباع، مانند مقاومت تراکمی تک محوری، مدول الاستیسه، تورم و حدود روانی آنها میشود. بنابراین تعیین میزان این تغییرات وهمچنین اثرات ناشی از مرحلهی ذوب، یکی از مسائل مهم در بکار گیری روش انجماد در خاکهای اشباع از آب، بویژه در پروژه های زیرسطحی مانند تونل سازی است. هدف این تحقیق بررسی تغییرات مقاومتی خاکهای ماسهای بددانه بندی شده( SP) وخاکهای ریزدانه با وخاکهای ریزدانه با (CL) در اثر یک چرخهی منفرد انجماد-ذوب می باشد. در طی این تحقیق پس از انجام آزمایش تراکم استاندارد، نمونه هایی از خاکهای ماسهای و ریزدانه با درصدهای تراکم 100% و 95% و 90% و 85% و 80%و نسبت به تراکم حداکثر استاندارد همان خاک آماده گردیدند. نمونه های تهیه شده به منظور انجماد به مدت 24 ساعت در دمای 4- درجه سانتی گراد قرار داده شدندتا منجمد شوند. نمونه های منجمد شده پس از خروج از دستگاه انجماد، جهت بررسی تغییرات ناشی از انجماد بر میزان مقاومت تک محوری آنها با فواصل زمانی مشخص از زمان خروج از دستگاه منجمدکننده، بوسیلهی دستگاه آزمایش تراکم تک محوری مورد آزمایش قرار گرفتند. دو نمونه نیز به عنوان نمونه شاهد در حالت عادی با همان درصد های تراکم، مورد آزمایش قرار گرفته اند. نتایج حاصله در این مقاله آمده است. این بررسی نشان می دهد که انجماد خاک باعث بهبود ویژگی های مهندسی آنها مانند مقاومت تراکمی تک محوری و مدول الاستیسه میشود. همچنین در اثر انجماد خاک، ویژگیهای مقاومتی خاکهای ریزدانه با پلاستیسهی پایین نسبت به خاکهای ماسه ای بد دانه بندی شده، بیشتر افزایش می یابد.

بررسی اثر انجماد بر پارامترهای مقاومتی خاکهای ریزدانه (CL) و خاکهای ماسه ای (SP) Keywords:

انجماد خاک , ذوب , مقاومت تراکمی تک محوری , مدول الاستیسه

بررسی اثر انجماد بر پارامترهای مقاومتی خاکهای ریزدانه (CL) و خاکهای ماسه ای (SP) authors

پژمان کاظمی

دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، د

محمدرضا نیکودل

استادیار ،گروه زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت

عباسعلی محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، د

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
behavior during freezing and thawing using variable Soilه 5-Simonsen, E., ...
Colombo.G. , lunardi.P. (2008). the artificial _ round freezing technique ...
T.E.Sveisterup, T.K.Haraldsen (2004). Impact of land and seasonal freezing n ...
Johansson.I _ (2009). Artificial ground freezing in clays soils. royal ...
Wong, L.C., Haug, M.D., (1991) "Cyclical closed-system freeze-thaw permeability testing ...
Zhang, Sh.J., Lai, Y.M., Zhang, X.F., et al., (2004) "Study ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر انجماد بر پارامترهای مقاومتی خاکهای ریزدانه (CL) و خاکهای ماسه ای (SP)" توسط پژمان کاظمی، دانشجوی کارشناسی ارشد ، گروه زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، د؛ محمدرضا نیکودل، استادیار ،گروه زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت ؛ عباسعلی محمدی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم پایه، د نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انجماد خاک، ذوب، مقاومت تراکمی تک محوری، مدول الاستیسه هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1468 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از راهکارهای ایجاد پایداری موقت در زمین های سست و اشباع، منجمد نمودن خاک اشباع می باشد. بر اثر انجماد آب، حجم آب به میزان 9% افزایش مییابد. این افزایش حجم باعث تغییر در خصوصیات زمین شناسی مهندسی خاکهای اشباع، مانند مقاومت تراکمی تک محوری، مدول الاستیسه، تورم و حدود روانی آنها میشود. بنابراین تعیین میزان این تغییرات وهمچنین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر انجماد بر پارامترهای مقاومتی خاکهای ریزدانه (CL) و خاکهای ماسه ای (SP) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.