سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه مدل بهینه کاوی عملکردی متوازن و کاربرد آن در بهینه کاوی سرمایه انسانی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,937

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHRD07_038

Index date: 9 March 2013

ارائه مدل بهینه کاوی عملکردی متوازن و کاربرد آن در بهینه کاوی سرمایه انسانی abstract

در طی سال های گذشته یکی از روش های مورد توجه سازمان ها برای بهبود و توسعه، یادگیری از تجارب و عملکردهای برتر سایر سازمان ها یا به عبارت دیگر بهینه کاوی بوده است. بهینه کاوی دارای دو بعد ماهیت و حوزه بهینه کاوی (موضوع) و چگونگی انجام بهینه کاوی (فرآیند) می باشد. در این راستا، این مقاله با تمرکز به بعد موضوع بهینه کاوی، به دنبال طراحی مدلی برای بهینه کاوی عملکردهای سازمانی با توجه به چارچوب های نوین مدیریت عملکرد در سطح بین المللی و نیازها و شرایط حاکم بر سازمان های ایرانی است. بدین منظور، تلاش شده است ضمن مطالعه انواع مدل های ارزیابی عملکرد و رویکردهای نوین بهینه کاوی، با بهره گیری از دانش و تجربیات گروهی از متخصصان حوزه مدیریت عملکرد و بهینه کاوی به روش دلفی، پرکاربردترین و اثربخش ترین سیستم های ارزیابی عملکرد در سازمان های ایرانی مشخص شده و سپس حوزه های بهینه کاوی عملکردی استخراج و معرفی گردد. نتایج ( نشان می دهد که مدل جامع بهینه کاوی عملکردی بایستی دارای ۸ حوزه اساسی باشد: ( ۱) مالی و سهامداران، ( ۲ ( مشتریان و بازار، ( ۳) جامعه و نهادهای قانونی، ( ۴) فرآیندهای داخلی، ( ۵) مشارکت ها و تأمین کنندگان، ( ۶ سرمایه های سازمانی، ( ۷) سرمایه های دانشی و ( ۸) سرمایه های انسانی. در پایان چارچوب بهینه کاوی عملکردهای سرمایه انسانی و شاخص های مورد بهینه کاوی در ۹ گروه عملکردی استخراج شده اند.

ارائه مدل بهینه کاوی عملکردی متوازن و کاربرد آن در بهینه کاوی سرمایه انسانی Keywords:

ارائه مدل بهینه کاوی عملکردی متوازن و کاربرد آن در بهینه کاوی سرمایه انسانی authors

سید احمد حسین زاده

مدیر مرکز تعالی موسسه مطالعات بهره وری و منابع انسانی

عاطفه سیف

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Tangen, Stefan, "Performance measuremenن from philosophy to practice", International Journal ...
Abdel-Razek, Refaat H.; Elshakour, Hany Abd; and Abdel-Hamid, M, Mohamed, ...
Anand, G.; and Kodali, Rambabu, _ 'B enchmarking the b ...
Anderson, Karen; McAdam, Rodney, "A critique of benchmarking and performance ...
Haffer, Rafal; and Kristensen, Kai, "People management aS indicator of ...
Hiltrop, Jean M.; and Despres, Charles, _ enchmarking the Performance ...
Kaplan, Robert S.; and Norton, David P., "Using the balanced ...
Kaplan, Robert S.; and Norton, David P., "The Strategy map: ...
Kennerley, Mike; and Neely, Andy, "A framework of the factors ...
Kennerley, Mike; and Neely, Andy, "Measuring performance in a changing ...
Lee, Yean Pin; Zailani, Suhaiza; and Soh, Keng Lin, _ ...
Martinsons, Maris G., ، :B enchmarking human resource information?, Information ...
Meybodi, Mohammad, "Internal manufacturi g strategy audit: the first step ...
Mrinalini, N.; and Nath, Pradosh, "Comparative evaluation of practices- lessons ...
Neely, Andy; Bourne, Mike; and Kennerley, Mike, "Performance measurement system ...
Neely, Andy; Marr, Bernard; Roos, Gran; Pike, Stephen; and Gupta, ...
Okoli, Chitu, and Pawlowski, Suzanne D., "The Delphi method as ...
Ribeiro, Laura M.M.; and Cabral, J.A. Sarsfield, " A benchmarking ...
Sarkis, Joseph, _ B enchmarking for agility", Benchmarking: An International ...
Smith, Ian, ، _ enchmarking human resource development- an emerging ...
Stapenhurst, Tim, _ The B enchmarking Book: A How-to-Guide to ...
Zairi, Mohamed; and Youssef, Mohamed, " A review of key ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه مدل بهینه کاوی عملکردی متوازن و کاربرد آن در بهینه کاوی سرمایه انسانی" توسط سید احمد حسین زاده، مدیر مرکز تعالی موسسه مطالعات بهره وری و منابع انسانی؛ عاطفه سیف، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت منابع انسانی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس توسعه منابع انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینه کاوی، بهینه کاوی عملکردی، اندازه گیری عملکرد، سرمایه انسانی، دلفی هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1937 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طی سال های گذشته یکی از روش های مورد توجه سازمان ها برای بهبود و توسعه، یادگیری از تجارب و عملکردهای برتر سایر سازمان ها یا به عبارت دیگر بهینه کاوی بوده است. بهینه کاوی دارای دو بعد ماهیت و حوزه بهینه کاوی (موضوع) و چگونگی انجام بهینه کاوی (فرآیند) می باشد. در این راستا، این مقاله با تمرکز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه مدل بهینه کاوی عملکردی متوازن و کاربرد آن در بهینه کاوی سرمایه انسانی با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.