سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بین المللی شدن آموزش عالی و ارتقای کیفیت دانشگاهی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,356

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

QAUS05_013

Index date: 9 March 2013

بین المللی شدن آموزش عالی و ارتقای کیفیت دانشگاهی abstract

امروزه، منافع و آثار مثبت آموزش عالی بیش از هر زمان دیگری آشکار شده که در نتیجهی آن، اقبال از همگانی شدن آموزش عالی افزایش پیدا کرده، به گونهای که پذیرش و ورود به دانشگاه در بسیاری از کشورها در شرایطی بسیار رقابتی انجام میشود. البته، همه اقشار و ذینفعان به نوعی در تامین نیازهای آموزش عالی مشارکت دارند، هرچند که دولت به عنوان مهمترین عامل، در مدیریت، راهبری و همچنین در تامین مالی، کماکان نقش و سهم غالب را دارد. در این میان، پدیده جهانی شدن فعالیتها و تحولات فنی(به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات)، هم ضرورت توسعه آموزش عالی و هم امکان بین- المللی شدن آن را فراهم کرده است. بینالمللی شدنی در آموزش عالی در سالهای اخیر از مفهومی که صرفا به جابهجایی دانشجویان مرتبط بود به مفهومی گستردهتر تبدیل شده است که مستلزم اصلاح برنامه، بهبود کیفیت در آموزش و پژوهش، استفاده از تکنولوژیهای جدید، مدیریت راهبردی در سطح موسسه و رقابت میباشد. مقوله بین- المللی شدن دانشگاهها از یک سو به سیاستگذاری راهبردی بهمنظور اقدامات مقتضی برای بهبود فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و خدماتی نیاز دارد و از طرفی برای بینالمللی نمودن فعالیتهای دانشگاهها، ایجاد بستری پویا برای ایجاد هماهنگی میان بخشهای مختلف یک دانشگاه ضروری به نظر میرسد. در مقاله حاضر سعی شده است با توجه به اهمیت نکات یاد شده بینالمللی شدن آموزش عالی مورد بررسی قرار گرفته و لزوم پرداختن به این جنبهی مهم آموزش عالی در جریان فرآیندهای ارزیابی درونی و بیرونی کیفیت دانشگاهها با افزودن مولفهها و نشانگرهای ویژهای مورد تاکید قرار گیرد تا زمینهای جهت ترسیم یک چشم انداز راهبردی و مدیریتی و طراحی فرآیند مناسبی متشکل از مجموعه فعالیتهای سازمانی برای دستیابی به اهداف تعیین شده جهت ارتقا کیفیت فعالیت دانشگاه و موسسههای آموزش عالی فراهم شود.

بین المللی شدن آموزش عالی و ارتقای کیفیت دانشگاهی Keywords:

بین المللی شدن آموزش عالی و ارتقای کیفیت دانشگاهی authors

ابوالقاسم نادری

دانشیار دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران

ندا اسماعیل نیا

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Knight, Jane N. (2004) Internationalc ation Remodeled: Definitions, Approaches, and ...
Knight, Jane N. (2007) , IN TERNA TI ONA LIZATION ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بین المللی شدن آموزش عالی و ارتقای کیفیت دانشگاهی" توسط ابوالقاسم نادری، دانشیار دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران؛ ندا اسماعیل نیا، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ارزیابی کیفیت در نظام دانشگاهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آموزش عالی، بینالمللی شدن، ارتقا کیفیت، دانشگاه هستند. این مقاله در تاریخ 19 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4356 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه، منافع و آثار مثبت آموزش عالی بیش از هر زمان دیگری آشکار شده که در نتیجهی آن، اقبال از همگانی شدن آموزش عالی افزایش پیدا کرده، به گونهای که پذیرش و ورود به دانشگاه در بسیاری از کشورها در شرایطی بسیار رقابتی انجام میشود. البته، همه اقشار و ذینفعان به نوعی در تامین نیازهای آموزش عالی مشارکت دارند، هرچند ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بین المللی شدن آموزش عالی و ارتقای کیفیت دانشگاهی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.