سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

واهمامیخت لرزه ای با استفاده از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفه جزئی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,163

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISAV02_007

Index date: 16 March 2013

واهمامیخت لرزه ای با استفاده از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفه جزئی abstract

لرزه نگاری بازتابی یکی از مهمترین ابزارها در اکتشاف نفت و گاز می باشد. لرزه نگاری بر مطالعه شکل امواج صوتی استواراست. در روش لرزه نگاری بازتابی یک پالس(موجک) صوتی با باند فرکانسی محدود که توسط منبع به داخل زمینفرستاده می شود از لایه های مختلف زمین عبور کرده و قسمتی از آن در اثر اختلاف چگالی و سرعت صوت، در لایه های مختلف انعکاس یافته و توسط گیرنده ها در سطح ثبت می شود. به دلیل پهن بودن موجک ارسالی و فاصله کم لایه های زمین در مقایسه با پهنای موجک، شناخت مستقیم لایه های زیر سطحی از روی موج ثبت شده ممکن نیست. یکی از اهدافواهمامیخت که یکی از مراحل پردازش داده های لرزه ای است استخراج ساختار زیرسطحی از امواج ثبت شده در گیرنده ها می باشد. واهمامیخت با فشرده کردن موجک موجود در موج ثبت شده باعث بهبود تفکیک پذیری و در نتیجه آن، شناخت لایه های زیر سطحی می شود. از آنجاییکه معمولاً موجکهای ارسالی قابل اندازه گیری نبوده و با انتشار درون زمین تضعیف می شوند اطلاعات کافی برای انجام واهمامیخت وجود ندارد. روشهای معمول واهمامیخت برای حل این مشکل از فرضهایی در مورد ساختار زیر سطحی و یا موجک لرزه ای استفاده می کنند. در این مقاله از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفهجزئی برای انجام واهمامیخت استفاده شده است. تشخیص کانال کور مبانی روشهای شناسایی اجزای سیستمهای چند مجهولی بدون استناد به فرضهای ساده ساز و یا استفاده از اطلاعات کمکی می باشد. ایده کلیدی روشهای زیرفضا قرار گرفتن کانال یا بخشی از آن به صورت برداری در یکی از بعدهای زیرفضای اطلاعات ثبت شده در حالت بدون نوفه می باشد. یکی از معایب روشهای زیر فضا محاسبات بسیار زیاد آنها بوده که در روش زیر فضای نوفه جزئی این مشکل مرتفع شده است.

واهمامیخت لرزه ای با استفاده از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفه جزئی Keywords:

واهمامیخت لرزه ای با استفاده از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفه جزئی authors

سیدحسین سیدآقامیری

گروه علوم پایه دانشکده پسران دزفول، دانشگاه فنی و حرفه ای، دزفول، ایر

سمیرا نقدی

گروه فیزیک دانشکده علوم پایه، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران.

حمیدرضا سیاهکوهی

گروه فیزیک زمین، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، تهران، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Yilmaz, O. Z., :Seismic Data Analysis", SEG Book _ Tulsa, ...
Robison, E. A. and Trietel, S., "Geophysical Signal Processing", Prentice-Hall, ...
Cooky, M., Trussell, H. J. and Watt, T. L., "Seismic ...
_ Moulines, E., Duhamel, P., Cardoso, J. and Mayrargue, S., ...
Tong, L. and Perreau, P., "Multichannel blind identificatio. From subspace ...
Vossen, R. and Trampert, J., _ 'Full-w aveform static corrections ...
Mendel, J. M., "Tutorial _ higher-order statistics (spectra) in signal ...
Gardner, W. A., "Introduction to random Processes with applications to ...
Hansen, P. C., "Analysis of discrete ill-posed problems by means ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "واهمامیخت لرزه ای با استفاده از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفه جزئی" توسط سیدحسین سیدآقامیری، گروه علوم پایه دانشکده پسران دزفول، دانشگاه فنی و حرفه ای، دزفول، ایر؛ سمیرا نقدی، گروه فیزیک دانشکده علوم پایه، دانشگاه بوعلی سینا، همدان، ایران.؛ حمیدرضا سیاهکوهی، گروه فیزیک زمین، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، تهران، ایران. نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله واهمامیخت لرزه ای؛ کانال کور؛ روش زیرفضای نوفه هستند. این مقاله در تاریخ 26 اسفند 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1163 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لرزه نگاری بازتابی یکی از مهمترین ابزارها در اکتشاف نفت و گاز می باشد. لرزه نگاری بر مطالعه شکل امواج صوتی استواراست. در روش لرزه نگاری بازتابی یک پالس(موجک) صوتی با باند فرکانسی محدود که توسط منبع به داخل زمینفرستاده می شود از لایه های مختلف زمین عبور کرده و قسمتی از آن در اثر اختلاف چگالی و سرعت صوت، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله واهمامیخت لرزه ای با استفاده از تشخیص کانال کور بروش زیرفضای نوفه جزئی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.