بررسی علل مشروط شدن دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,127

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CISEDUCATION01_017

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1392

Abstract:

نظام آموزش عالی در هر کشوری به عنوان یک نهاد و دانشگاه به عنوان یک سازمان اجتماعی، وظیفه تأمین نیازهای جامعه از نظر سرمایه انسانی، حفاظت از دستاوردهای علمی و انتقال آن به نسل های آینده را بر عهده دارد. در این میانموفقیت تحصیلی دانشجویان یک مسأله بسیار مهم در آموزش عالی است که عدم توجه به آن موجب پایین آمدن سطح علمی دانشجویان و آموزش عالی در آینده خواهد شد، با توجه به این که فارغ التحصیلان آموزش عالی آینده سازان جامعه می باشنداهمیت این مسأله قابل انکار نیست. افت تحصیلی جوانان نه تنها به عنوان یک مشکل شخصی بلکه یک مشکل اساسیاجتماعی بوده و باید برای حل این مشکلات گام های اساسی برداشت، زیرا مسائل ناشی از افت تحصیلی دانش آموزان و 1985 ). افت تحصیلی دانشجویان و به دنبال آن مشروط شدن ، دانشجوبان در آینده گریبان گیر جامعه خواهد شد (هولمبرگ 4دانشجویان در دانشگاه ها، یکی از مشکلات عمده مراکز آموزش عالی کشور که نه تنها باعث اتلاف وقت و هزینه های جاری .( شده بلکه زمینه ساز مسائل و مشکلات روانی، خانوادگی و اجتماعی دانشجویان نیز می شود(عالیخانی و همکاران، 1385در مورد افت تحصیلی تعابیر و تعاریف متفاوتی ارائه شده که وجه مشترک همه آن ها ناتوانی و شکست در انجام و اتمامموفقیت آمیز دوره تحصیلات رسمی است که شامل جنبه های مختلف شکست تحصیلی می باشد(تمنایی فر و همکاران؛ 1386 ). افت تحصیلی به معنی عدم موفقیت در تحصیل بوده که با معیارهایی مختلفی نظیر مشروطی، تکرار درس، طولانیشدن مدت تحصیل، اخراج، انصراف، ترک تحصیل و غیره قابل بررسی است. به طور یقین، مجموعه ای از عوامل (علاقه به رشته تحصیلی، مهارت های مطالعه، سبک یادگیری، مهارت های شناختی وفراشناختی، ویژگی های شخصیتی، رشته تحصیلی، وضعیت تأهل، فقر اقتصادی، مشکلات خانوادگی و اشتغال در حینتحصیل و ...) بر مشروطی دانشجویان تأثیر می گذارند. از آنجا که افت تحصیلی و به تبع آن مشروطی دانشجویان یک مسألهمهم در نظام آموزش عالی کشور تلقی می شود، که عدم توجه به آن در دراز مدت باعث کاهش کیفیت تحصیلی دانشجویانشده و زیان های جبران ناپذیری را در کشور در برخواهد داشت. بنابر این، در پژوهش حاضر به بررسی عوامل احتمالی مؤثر بر مشروطی دانشجویان پرداخته خواهد شد.

Authors

عقیل قاسمی خشاب

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه تهران

حسین استادحسن لو

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه تهران

ابوذر حیدری رفعت

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • عالیخانی، شیرین؛ مرکزی، مقدم نادر؛ برومند، سهیلا و میترا زند ...
  • مطلق، محمد اسماعیل ؛ الهام _ حسین؛ شکورنیا، عبدالحسین (1387). ...
  • تمنایی فر، محمدرضا، نیازی، محسن؛ امینی، محمد(1386). بررسی مقایسه ای ...
  • Holmberg, MB. (1985). longitudinal studies of drug abuse in a ...
  • نمایش کامل مراجع