سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه ی ماهیت سیالات گرمابی در کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ با استفاده از میکروترمومتری میان بارهای سیال

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,126

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CISEG01_020

Index date: 7 May 2013

مطالعه ی ماهیت سیالات گرمابی در کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ با استفاده از میکروترمومتری میان بارهای سیال abstract

کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ واقع در 73 کیلومتری شمال شرق اصفهان، بر روی کمان ماگمایی ارومیه- دختر قرار گرفته است. نفوذ استوک های گرانیتوئیدی میوسن با بافت پورفیری به درون سن گهای آتشفشانی و 10 در این منطقه شده است. km پیروکلاست های ائوسن منجر به شکل گیری هاله ی دگرسانی با وسعت بیش از 2 مطالعات میان بارهای سیال انجام شده بر روی کانی سازی رگه ای بخش غربی کانسار کهنگ نشان می دهد که دمای فاز اصلی کانی سازی به طور میانگین 330 درجه سانتی گراد است. حضور میان بارهای سیال چندفازی که یکی از فازهای جامد آن را بلور مکعبی شکل هالیت تشکیل می دهد نشان دهنده ی نم کگونگی بالای سیالات هیدروترمال در این به صورت Pb ،Zn ،Mo ،Cu کانسار است. این سیالات به دلیل دارا بودن قابلیت انتقال فلزات پایه همانند Tmice کمپلکس های کلریدی باعث افزایش پتانسیل اقتصادی سیستم پورفیری کهنگ گردید هاند. با اندازه گیری محاسبه ی شوری میان بارهای سیال، حضور دو دسته سیال با نمک گونگی های بالا و پائین در محدوده ی مطالعاتی کانسار کهنگ به اثبات رسید. هم یافتی میان بارهای سیال غنی از گاز در مجاورت میان بارهای سیال با حباب گاز کوچکتر و وجود میان بارهای سیال با نمک گونگی های متفاوت از شواهد رخداد جوشش سیالات گرمابی می باشد.

مطالعه ی ماهیت سیالات گرمابی در کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ با استفاده از میکروترمومتری میان بارهای سیال authors

سلیمه سادات کمیلی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان

هاشم باقری

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان

محمود خلیلی

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان

هوشنگ اسدی هارونی

دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باقری، .، 1387، مقدمه‌ای بر نمونه‌برداری و تجزیه‌ی دستگاهی، 240صفحه، ...
I2] شمسی‌پور، ر.، خاکزاد، ا.، رساء، ا. و م. وثوقی ...
مهرپرتو، م. و م. ترکیان، 1372، پژوهشی در سیالات درگیر ...
Cunningham, C.. 1978, Pressure gradients and boiling _ mechanisms for ...
Drummond, S. E. and H. Ohmoto, 1985, Chemical evolution and ...
Hezarkhani, A., 2006, Hydrothermal evolution of the Sar-Cheshmeh porphyry Cu-Mo ...
Hezarkhani, A., 2009, Hydrothermal fluid geochemistry at the Chah-Firuzeh porphyry ...
Roedder, E., 1972, Data of geochemistry sixth edition, Chapter JJ. ...
Ronacher, E., J. P. Richards, M. H. Reed, C. J. ...
Simeone, R. and S. F. Simmons, 1999, Mineralogical and fluid ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه ی ماهیت سیالات گرمابی در کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ با استفاده از میکروترمومتری میان بارهای سیال" توسط سلیمه سادات کمیلی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان؛ هاشم باقری، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان؛ محمود خلیلی، گروه زمین شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه اصفهان؛ هوشنگ اسدی هارونی، دانشکده معدن، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1126 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ واقع در 73 کیلومتری شمال شرق اصفهان، بر روی کمان ماگمایی ارومیه- دختر قرار گرفته است. نفوذ استوک های گرانیتوئیدی میوسن با بافت پورفیری به درون سن گهای آتشفشانی و 10 در این منطقه شده است. km پیروکلاست های ائوسن منجر به شکل گیری هاله ی دگرسانی با وسعت بیش از 2 مطالعات میان بارهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه ی ماهیت سیالات گرمابی در کانسار مس- مولیبدن پورفیری کهنگ با استفاده از میکروترمومتری میان بارهای سیال با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.