سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون و حساسیت مغناطیسی، در منطقه کوه خضر ( شمال غربی بزمان)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,021

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CISEG01_082

Index date: 7 May 2013

زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون و حساسیت مغناطیسی، در منطقه کوه خضر ( شمال غربی بزمان) abstract

محدوده مورد مطالعه در 15 کیلومتری شمال غربی شهرستان بزمان قرار گرفته است. در منطقه مورد مطالعه توده های ولکانیک آندزیت، بیوتیت هورنبلند آندزیت، هورنبلند بیوتیت آندزیت، پیروکسن هورنبلندآندزیت، پیروکسن تراکی آندزیت، بیوتیت بازالت، توف و خاکسترهای آتشفشانی به همراه توده ساب ولکانیک کوارتز هورنبلند دیوریت پورفیری شناسایی شده است. از لحاظ زون بندی آلتراسیونی واحدهای ولکانیک منطقه فاقد آلتراسیون شدید میباشند. و فقط در بعضی مناطق آلتراسیون متوسط تا ضعیف کربناته + سرسیتی مشاهده میشود توده ساب ولکانیک کوارتز هورنبلند SI دیوریت پورفیری آلتراسیون سیلیسی شدید + کربناته را نشان میدهد. پذیرفتاری مغناطیسی واحدهای نفوذی تا ) -5 3309 ) اندازهگیری شده است. که براساس ترکیب کانیشناسی و پذیرفتاری مغناطیسی، این تودهها منطبق ×10 میباشد. بدلیل فعالیت گسترده آتشفشانی در منطقه و وجود I برسری مگنتیت (نوع اکسیدان ) و از گرانیتهای نوع ماده معدنی بنتونیت این منطقه پتانسیل اکتشاف ذخیره بنتونیت را دارد.

زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون و حساسیت مغناطیسی، در منطقه کوه خضر ( شمال غربی بزمان) authors

علی فانی یزدی

کارشناس ارشد، پترولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

عبدالرضا جعفریان

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
درویش، ع. (1354) بررسی‌های ژئوشیمیایی آتشفشان‌های جوان ایران از دیدگاه ...
آقانباتی، ع. (1383) زمین شناسی ایران، انتشارات سازمان زمین شناسی ...
Girod, M. and Conrad, G., (1976), Les formation volcaniques recentes ...
Biabangard, H. and Moradian, A..2007), Geology and geochemical evalution of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون و حساسیت مغناطیسی، در منطقه کوه خضر ( شمال غربی بزمان)" توسط علی فانی یزدی، کارشناس ارشد، پترولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود؛ عبدالرضا جعفریان، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 17 اردیبهشت 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1021 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدوده مورد مطالعه در 15 کیلومتری شمال غربی شهرستان بزمان قرار گرفته است. در منطقه مورد مطالعه توده های ولکانیک آندزیت، بیوتیت هورنبلند آندزیت، هورنبلند بیوتیت آندزیت، پیروکسن هورنبلندآندزیت، پیروکسن تراکی آندزیت، بیوتیت بازالت، توف و خاکسترهای آتشفشانی به همراه توده ساب ولکانیک کوارتز هورنبلند دیوریت پورفیری شناسایی شده است. از لحاظ زون بندی آلتراسیونی واحدهای ولکانیک منطقه فاقد آلتراسیون ... . برای دانلود فایل کامل مقاله زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون و حساسیت مغناطیسی، در منطقه کوه خضر ( شمال غربی بزمان) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.