سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارائه متدلوژی نیازسنجی و امکان سنجی احداث پیاده راهها (مطالعه موردی: خیابان شهید دکتر آیتدر منطقه 8 شهرداری تهران)

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,160

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TTC12_303

Index date: 13 June 2013

ارائه متدلوژی نیازسنجی و امکان سنجی احداث پیاده راهها (مطالعه موردی: خیابان شهید دکتر آیتدر منطقه 8 شهرداری تهران) abstract

امروزه پیاده راه ها به عنوان بستر اصلی حرکت پیاده، یکی از مهمترین های مشخصه های سیستمهای حمل ونقل انسان محور و از مبانی اصلی توسعه پایدار شهرها به حساب می آیند. از همین رو طی چند دهه گذشته تشویق به پیاده روی و ایجاد پیاده راه ها مورد توجه بسیاری از شهرهای توسعه یافته قرار گرفته است. در فرایند تبدیل معابر گذر وسایل نقلیه به مسیرهای ویژه پیاده، پس از تعیین محورهای مستعد بر مبنای قضاوت مدیریتی، باید نیاز تغییر معابر مستعد به پیادهراه با استفاده از شاخصهای کمی مانند حجم عابران پیاده، وضعیت ایمنی معبر و ...، در یک روند مدون بررسی گردد. پس از احراز نیاز ایجاد پیاده راه، برای تبدیل شدن یک معبر به پیاده راه، لازم است تا امکان سنجی احداث آنها نیز بررسی شود. مهمترین شاخصهای تاثیرگذار در فرایند امکانسنجی احداث پیاده راه ها شامل شاخصهای ترافیکی، محیطی، اجتماعی و ... میباشد. در نهایت پس از بررسی شاخصهای مورد نیاز در فرایند نیازسنجی و امکانسنجی ارائه شده و با استفاده از متدولوژیهای طراحی شده، درباره احداث یا عدم احداث پیاده راه در معبر شهید دکتر آیت (سیمتری نارمک) واقع در منطقه 8 شهرداری تهران، بعنوان یک مطالعه موردی، تصمیم گیری میشود.

ارائه متدلوژی نیازسنجی و امکان سنجی احداث پیاده راهها (مطالعه موردی: خیابان شهید دکتر آیتدر منطقه 8 شهرداری تهران) Keywords:

ارائه متدلوژی نیازسنجی و امکان سنجی احداث پیاده راهها (مطالعه موردی: خیابان شهید دکتر آیتدر منطقه 8 شهرداری تهران) authors

مرتضی خشایی پور

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، معاون مطالعات و برنامه ریزی سازم

آرمین خطیب زاده

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، شرکت مهندسین مشاور بهین تردد

داریوش کمره

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، شرکت مهندسین مشاور بهین تردد

مهری بهرامی موینی

کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. شهرهای پیاده مدار، 1390، سید مهدی معینی، انتشارات آذرخش. ...
. تسهیلات پیاده‌روی (جلد دوم - توصیه‌ها و معیارهای فنی), ...
. طرح جامع ساماندهی تردد پیاده از عرض محور سواره ...
. مسیرهای پیاده (آیین‌نامه طراحی راه‌های شهری، بخش دهم)، 1375، ...
1 . آمار تصادفات عابران پیاده در معابر شهر تهران ...
1 . تحلیل آماری ایمنی حمل‌ونقل جاده‌ای ایران، بهار 1386، ...
Jane Jacobs, 1961, the Death and Life of Great American ...
Li Chi Miu , 1983, A Feasibility study of Pedestrianis ...
A Study Into The Feasibility Of Construction A Pedestrian Mall ...
Trip Generation Manual, 8th Edition, 2008: An ITE Informational Report ...
Pedestrian malls, streetscapes, and urban spaces.1992, Rubenstein, H.M, John Wiley ...
Pedestrian planning and design. 1971, Fruin, J.J, Metropolitan Association of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارائه متدلوژی نیازسنجی و امکان سنجی احداث پیاده راهها (مطالعه موردی: خیابان شهید دکتر آیتدر منطقه 8 شهرداری تهران)" توسط مرتضی خشایی پور، کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، معاون مطالعات و برنامه ریزی سازم؛ آرمین خطیب زاده، کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، شرکت مهندسین مشاور بهین تردد؛ داریوش کمره، کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، شرکت مهندسین مشاور بهین تردد؛ مهری بهرامی موینی، کارشناس ارشد برنامه ریزی حمل ونقل، سازمان حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حمل ونقل انسان محور، پیاده راه، نیازسنجی، امکان سنجی، خیابان شهید آیت هستند. این مقاله در تاریخ 23 خرداد 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2160 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه پیاده راه ها به عنوان بستر اصلی حرکت پیاده، یکی از مهمترین های مشخصه های سیستمهای حمل ونقل انسان محور و از مبانی اصلی توسعه پایدار شهرها به حساب می آیند. از همین رو طی چند دهه گذشته تشویق به پیاده روی و ایجاد پیاده راه ها مورد توجه بسیاری از شهرهای توسعه یافته قرار گرفته است. در فرایند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهرداری تهران و شهرداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارائه متدلوژی نیازسنجی و امکان سنجی احداث پیاده راهها (مطالعه موردی: خیابان شهید دکتر آیتدر منطقه 8 شهرداری تهران) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.