سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کارایی الگوریتم های هوش مصنوعی (AI) در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی

Publish Year: 1403
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 64

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MVTCONF02_057

Index date: 29 November 2024

ارزیابی کارایی الگوریتم های هوش مصنوعی (AI) در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی abstract

سیستم های یادگیری عمیق ۱و شبکه های عصبی کانولوشنال۲از فناوری های پیشرفته هوش مصنوعی هستند که در تحلیل تصاویر پزشکی و دامپزشکی بسیار کارآمدند.یادگیری عمیق با استفاده از لایه های متعدد، ویژگی های پیچیده دادهها را به صورت سلسله مراتبی استخراج و تحلیل می کند، که این امر شناسایی الگوهای پیچیده در دادههای بزرگ و چندفرمت را ممکن می سازد(۱).امروزه استفاده ازهوش مصنوعی در تشخیص های بالینی دامپزشکی رو به رشد است . در این مطالعه ، عملکرد و دقت الگوریتم های هوش مصنوعی در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی ارزیابی شده است . نتایج نشان می دهد که الگوریتم های هوش مصنوعی دقت ، حساسیت و ویژگی بالایی در تشخیص بیماری هایی مانند افیوژن پلورا و بزرگ شدن دهلیز چپ در سگ ها دارند. مدلهای مختلف شبکه های عصبی کانولوشنال برای تحلیل تصاویر رادیوگرافی قفسه سینه سگ ها آموزش دیدهاند و دقت بالایی در تشخیص ضایعات نشان دادهاند(۴-۲).یکی از مزایای کلیدی استفاده ازشبکه های عصبی کانولوشنالدر تحلیل تصاویر پزشکی و دامپزشکی ، توانایی آنها دریادگیری و بهبود عملکرد با افزودن دادههای بیشتر است . این امر به ویژه در دامپزشکی که نمونه های کمتری از برخی بیماری ها وجود دارد، اهمیت دارد(۱). چالش های اصلی در این بستر شامل جمع آوری دادههای کیفی ، آموزش برای بیماری های نادر، اعتبارسنجی دقیق ، دقت متغیر رادیولوژیست ها به عنوان حقیقت پایه و لیبل گذاری و مرتب سازی کافی دادههای تصویری است (۵).به طور کلی ،هوش مصنوعی پتانسیل بالایی برای بهبود دقت و کارایی در تشخیص های رادیولوژی دامپزشکی دارد، اما همچنان چالش های مهمی در زمینه جمع آوری دادهها، آموزش و اعتبارسنجی وجود دارد که نیازمند توجه بیشتر است .

ارزیابی کارایی الگوریتم های هوش مصنوعی (AI) در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی Keywords:

ارزیابی کارایی الگوریتم های هوش مصنوعی (AI) در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی authors

سیدعلی موسوی نیا

دانشجوی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران

مهرشاد صادقیان

دانشجوی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران

مقاله فارسی "ارزیابی کارایی الگوریتم های هوش مصنوعی (AI) در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی" توسط سیدعلی موسوی نیا، دانشجوی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران؛ مهرشاد صادقیان، دانشجوی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هوش مصنوعی ((AI، تصویربرداری تشخیصی ،یادگیری عمیق ((DL، CNNs، بیماریهای قلبی و ریوی . هستند. این مقاله در تاریخ 9 آذر 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 64 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستم های یادگیری عمیق ۱و شبکه های عصبی کانولوشنال۲از فناوری های پیشرفته هوش مصنوعی هستند که در تحلیل تصاویر پزشکی و دامپزشکی بسیار کارآمدند.یادگیری عمیق با استفاده از لایه های متعدد، ویژگی های پیچیده دادهها را به صورت سلسله مراتبی استخراج و تحلیل می کند، که این امر شناسایی الگوهای پیچیده در دادههای بزرگ و چندفرمت را ممکن می سازد(۱).امروزه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی هوش مصنوعی و یادگیری عمیق طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کارایی الگوریتم های هوش مصنوعی (AI) در تحلیل تصاویر محوطه صدری حیوانات برای تشخیص بیماری های قلبی و ریوی با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.