سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه نانو سیال حفاری و بیوسیال حفاری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,103

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PTCE01_072

Index date: 8 October 2013

مقایسه نانو سیال حفاری و بیوسیال حفاری abstract

در حفاری اکتشافی چاه های عمیق هیدروکربوری، از سیالی با عنوان گل حفاری استفاده می شود. بسیاری از ترکیبات پلیمری به منظور اصلاح خواص رئولوژی و افزایش پایداری سیالات حفاری به آنها افزوده می شوند، این مواد افزودنی به عنوانویسکوسیفایرها، سورفکتانت ها، تثبیت کننده های امولسیونی و عامل های فیلتراسیون در سیالات حفاری عمل می کنند.میرزائی پیامن و قاسم العسکری به منظور ایجاد تغییر در خواص مکانیکی و رئولوژیکی گل حفاری در یک روش آزمایشگاهی کربن سیاه رابه گل حفاری پایه آبی اضافه نمودند و با در نظر گرفتن خصوصیات سازند گچساران و مشکلات مربوط به حفاری در آن، رابطه پارامترهای مورد نظر را بررسی کرده اند. در آزمایشی دیگر سجادیان و همکارانش نانو پودر آلومینا و نانو اکسید مسcuo) به عنوان نانو ذرات فلزی را به سیال حفاری پایه روغنی افزودند . در این مطالعه، قابلیت ذرات آلومینا و اکسید مس را برای تنظیمخواص سیالات حفاری در شرایط دما و فشار بالا ، بررسی شده است . در یک روش جداگانه به منظور مطالعه تاثیر بیوتکنولوژی برسیالات حفاری ، با بهره گیری از میکروارگانیسم ها آزمایشاتی بر روی گل حفاری پایه طراحی کردیم. گل حفاری پایه با خواص معین آماده و چهار گونه باکتری تعیین شده به همراه مواد مغذی ، به صورت جداگانه به سیال حفاری پایه آبی اضافه شد و در دمای 33 درجه سانتیگراد قرار گرفت . مکانیزم های پیشنهادی در رابطه با این آزمایش تولید و گسترش بیوفیلم ها روی سطوحجامد جابجا کننده سیال و انحلال کانی های سولفاتی می باشد. در این مقاله به بررسی و مقایسه روشها و نتایج حاصل از سه آزمایش فوق پرداخته شده است

مقایسه نانو سیال حفاری و بیوسیال حفاری Keywords:

مقایسه نانو سیال حفاری و بیوسیال حفاری authors

سجاد تردستی

دانشکده مهندسی شیمی نفت و گاز

گشتاسب چراغیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، دانشکده مهندسی شیمی نفت گاز

میثم حسن نژاد

گروه مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، امیدیه، خوزستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ گ.چراغیا ن‌س.تردستی"کا ربرد بیوتکنولوژی در سیال حفاری"، ارائه شده ...
_ القمانی، ب.بنکدا رم.رضا یفرشیدی.بررسی آ زما یشگاهی روش های ...
Xiangling _، کاربرد فناوری نانو درصنایع نفت مروری برپیشرفت های ...
_ چالرز پی.پول، فرانک جیاونسز."مقدمه ای بر فناوری نانو" ترجمه ...
/8). سع. شجاع الساداتی، م.ع اسداللهی، " بیوتکنولوژی صنعتی"، انتشارات ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه نانو سیال حفاری و بیوسیال حفاری" توسط سجاد تردستی، دانشکده مهندسی شیمی نفت و گاز؛ گشتاسب چراغیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران ، دانشکده مهندسی شیمی نفت گاز؛ میثم حسن نژاد، گروه مهندسی نفت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، امیدیه، خوزستان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی نفت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حفاری، سیال، خواص ، نانو ، بیو هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1103 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در حفاری اکتشافی چاه های عمیق هیدروکربوری، از سیالی با عنوان گل حفاری استفاده می شود. بسیاری از ترکیبات پلیمری به منظور اصلاح خواص رئولوژی و افزایش پایداری سیالات حفاری به آنها افزوده می شوند، این مواد افزودنی به عنوانویسکوسیفایرها، سورفکتانت ها، تثبیت کننده های امولسیونی و عامل های فیلتراسیون در سیالات حفاری عمل می کنند.میرزائی پیامن و قاسم العسکری ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه نانو سیال حفاری و بیوسیال حفاری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.