سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,128

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PTCE01_134

Index date: 8 October 2013

مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble) abstract

با توجه به کاهش تدریجی میزان ذخایر مخازن نفتی به دلی ل بهره برداری، به کارگیر ی روشهای ازدیاد برداشت در مخازن امرى ضروری است. یکی از این روشها انجام فرایند جابجایی نفت بوسیله تزریق گازمی باشد . پارامتر کلی دی در طراحی اینگونه پروژه ها حداقل فشار امتزاجی یا فشار کمینه امتزاج Minimum Miscibility Pressure(MMP);است. روش های مختلفی برای تخمین حداقل فشارامتزاجی وجود دارد، از این رو در این تحقی ق برخی از این روش ها مورد ارزیابی قرار گرفته ان د . در این مطالعه از گازهای رایج تزریقی به مخزن از جمل ه متان، نیتروژن ، سولفید هیدروژ ن ، دی اکسید کربن ، گازدودکش و گاز ترش دردو نوع نفت سبک و سنگین با در صد اجزای مشخ ص ، استفاده شده است. دراین فرایند به صورت کمی مقادیر فشار حلالیت برآورد شده هرکدام از روشهای لوله قلم یSlim tubeو حباب بالارونده(Rising bubbleمقایسه شده و در نهایت به صورت کیفی با روشvanishingVIT) interfacial tensionتجزیه و تحلیل می شوند. همچنین به صورت ج ز ئ ی تر ، فرایند تزری ق گازدی اکسید کربن به دو نوع نفت مذکور و تاثیر ناخالصی هایی همچون گازهای نیتروژ ن ، متان و سولفیدهیدروژن بر فشار حلالیت مورد مطالعه قرار خواهند گرف ت . در این تحقیق از نرم افزارPVTpمیزان فشار حلالیت با روش لوله قلمیSlim tubeتعیین شده و با نرم افزارPVTiکه فشار حلالیت را از روشحباب بالارونده(Rising bubbleمحاسبه می نماید، مورد مقایسه قرار می گیرد.

مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble) Keywords:

مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble) authors

یوسف کاظم زاده

دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز، بخش مهندسی نفت

مسعود ریاضی

دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز، بخش مهندسی نفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سپیده کاشانی- محمد نادر لطف اللهی- شاهین کرد، بهمن 1389، ...
امین شاهوران فرد- بابک مرادی، آذر1388، ارزیابی و مقایسه روشهای ...
Iman Frzad and Mahmood Amani, 12 February 2012, An analysis ...
Ali Danesh, 7 may 1998, PVT and Phase Behaviour of ...
Dandina N.Rao and Jong I.Lee, 2003, Determination of gas-oil miscibility ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble)" توسط یوسف کاظم زاده، دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز، بخش مهندسی نفت؛ مسعود ریاضی، دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز، بخش مهندسی نفت نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی نفت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ازدیاد برداشت، تزریق گاز، تست لوله قلمی، تست حباب بالارونده ، حداقل فشار امتزاجی، شبیه سازی هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3128 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به کاهش تدریجی میزان ذخایر مخازن نفتی به دلی ل بهره برداری، به کارگیر ی روشهای ازدیاد برداشت در مخازن امرى ضروری است. یکی از این روشها انجام فرایند جابجایی نفت بوسیله تزریق گازمی باشد . پارامتر کلی دی در طراحی اینگونه پروژه ها حداقل فشار امتزاجی یا فشار کمینه امتزاج Minimum Miscibility Pressure(MMP);است. روش های مختلفی برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه حداقل فشار امتزاجی (MMP) گازهای مختلف با استفاده ازروش لوله قلمی (Slim tube) و حباب بالارونده (Rising bubble) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.