سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلهای بکارگرفته شده برای خستگی و گسترش ترک وراهکارهای مقابله

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 874

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE07_0506

Index date: 8 October 2013

مدلهای بکارگرفته شده برای خستگی و گسترش ترک وراهکارهای مقابله abstract

خستگی دراثربارگذاری و باربرداریهایزیادی ایجاد میگردد که این پدیده نهایتا منجر به ایجادترک می شود فاکتورهایی همچون عوامل جوی و تنشهای حرارتی بارگذاری ترافیکی و عبوربارچرخ وسایل نقلیه بروی روسازی و نشست درلایه های زیرین موجب شروع و گسترش ترک درروسازی می گردند همانطور که میدانیم درکل چهارنوع ترک وجود دارد که یکی ازانواع آن ترک انعکاسی می باشد رخداد ترکهای انعکاسی پدیده ای است که درآن یک روکش پس ازمدت کوتاهی تصویری ازترکی که برروی روسازی زیرین آن قرار داشته است را به بالا منتقل می سازد دراینم قاله به بررسی ترک های انعکاسی و ارایه ی روشهایی همانند افزایش ضخامت روکش اسفالتی انجام عملیات خاص برروی روسازی موجود تعمیرترک ها و درزها و بکارگیری روکشهای ترکیبی برای مقابله با آن پرداخته میشود.

مدلهای بکارگرفته شده برای خستگی و گسترش ترک وراهکارهای مقابله Keywords:

مدلهای بکارگرفته شده برای خستگی و گسترش ترک وراهکارهای مقابله authors

حمیدرضا وزیری

عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

رامین بیات

دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

آرمین شمس

دانشگاه آزاد اسلامی واحد جلفا

مقاله فارسی "مدلهای بکارگرفته شده برای خستگی و گسترش ترک وراهکارهای مقابله" توسط حمیدرضا وزیری، عضوهیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه؛ رامین بیات، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان؛ آرمین شمس، دانشگاه آزاد اسلامی واحد جلفا نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خستگی، ترک، روسازی، آسفالت، راهکار هستند. این مقاله در تاریخ 16 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 874 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خستگی دراثربارگذاری و باربرداریهایزیادی ایجاد میگردد که این پدیده نهایتا منجر به ایجادترک می شود فاکتورهایی همچون عوامل جوی و تنشهای حرارتی بارگذاری ترافیکی و عبوربارچرخ وسایل نقلیه بروی روسازی و نشست درلایه های زیرین موجب شروع و گسترش ترک درروسازی می گردند همانطور که میدانیم درکل چهارنوع ترک وجود دارد که یکی ازانواع آن ترک انعکاسی می باشد رخداد ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلهای بکارگرفته شده برای خستگی و گسترش ترک وراهکارهای مقابله با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.