سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه ی امید به زندگی و حمایت اجتماعی با درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم شهر اهواز

Publish Year: 1403
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 33

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CPCDSTS03_046

Index date: 17 March 2025

بررسی رابطه ی امید به زندگی و حمایت اجتماعی با درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم شهر اهواز abstract

عواقب درماندگی آموخته شده در دانش آموزان می تواند شدید، اما شاخص خودشارآمدی و شاخص شفی ت زندگی اشددددد دانش آموزانی که احساس درماندگی می کنند، ممکن است شمت در فعالیت های شالسی شت شنید، عملکرد ضعیفی در امتحانات داشته باشند و از تحصیلات منصرف شوند. این وضعیت نه تنها عملکرد تحصیلی تاثیر منفی می گذارد، بلکه می تواند سلامت روانی و جسمی آنها را نیز به خطر بیندازد. در این پژوهش حاضر، هدف رسیدن به حمایت اجتماعی و امید به زندگی درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دوره متوسطه ی دوم شهر اهواز انجام شد. روش پژوهش، توصیفی-پیمایشی است. جامعه آماری این پژوهش عبارت است از شاخص دانش آموزان پسر مقطع دوم متوسطه شهر اهواز که در سال ۲۰۴۱-۳۰ مشغول به تحصیل بودند. به این منظور ۱۹۲ نفر به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای انتخاب شدند. جهت جمع آوری داده ها از پرسشنامه های حمایت اجتماعی ادراک شده زیمت(۰-۴۷/۸۹۱)-۰/۴۷، امید میل (۰-۱۸/۸۸۹۱)-۰/۱۸ و درماندگی آموخته شده شوینلس ونلسدون(۰-۸۳/۸۸۹۱)-۰/۸۳ اسدتفاده شد. از طریق فرمول خمس گی پیرسون، ضریب خمس گی محاسبه شد و مشخصات و پرسشنامه ها در داده کاوی نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان می دهد که رابطه بین حمایت اجتماعی و امید به زندگی در درماندگی آموخته شده، در سطح معناداری ۰/۵۰ به دست آمد. این به این معنی است که احتمال ۵ درصد یا کمتر، می توان گفت که این رابطه معنادار است و نتایج آزمون ها نشان دهنده وجود رابطه ای معنادار بین این متغیرها می شود.

بررسی رابطه ی امید به زندگی و حمایت اجتماعی با درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم شهر اهواز Keywords:

بررسی رابطه ی امید به زندگی و حمایت اجتماعی با درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم شهر اهواز authors

علی راحمی حقیقی

کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز

مجید راحمی حقیقی

کارشناسی ارشد شیمی تجزیه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج

مقاله فارسی "بررسی رابطه ی امید به زندگی و حمایت اجتماعی با درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم شهر اهواز" توسط علی راحمی حقیقی، کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد اهواز؛ مجید راحمی حقیقی، کارشناسی ارشد شیمی تجزیه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرج نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره علمی دانشجویان روانشناسی، علوم تربیتی و مشاوره پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درماندگی آموخته شده, حمایت اجتماعی, امید به زندگی هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 33 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عواقب درماندگی آموخته شده در دانش آموزان می تواند شدید، اما شاخص خودشارآمدی و شاخص شفی ت زندگی اشددددد دانش آموزانی که احساس درماندگی می کنند، ممکن است شمت در فعالیت های شالسی شت شنید، عملکرد ضعیفی در امتحانات داشته باشند و از تحصیلات منصرف شوند. این وضعیت نه تنها عملکرد تحصیلی تاثیر منفی می گذارد، بلکه می تواند سلامت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه ی امید به زندگی و حمایت اجتماعی با درماندگی آموخته شده در دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم شهر اهواز با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.