سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در سد های خاکی درحین ساخت و اولین آبگیری،با استفاده از روش اجزای محدود (مطالعه موردی)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,051

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCTOCE01_007

Index date: 24 November 2013

بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در سد های خاکی درحین ساخت و اولین آبگیری،با استفاده از روش اجزای محدود (مطالعه موردی) abstract

بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در حین ساخت سد های خاکی و اولین آبگیری مخزن سد، از مسایل مهم در مهندسی ژئوتکنیک است.افزایش فشار آب حفرهای موجب کاهش تنش موثر گشته و مقاومت برشی خاک به دلیل رابطه مستقیمی که با تنش موثر دارد، در اثر افزایش فشار آب حفرهای کاهش مییابد. کاهش مقاومت برشی مصالح به کار رفته در بدنه سدهای خاکی موجب به خطر افتادن پایداری سد میگردد. در این مطالعه روند تغییرات فشار آب حفرهای سد گلستان در حین ساخت و اولین آبگیری مخزن سد با استفاده از نرم افزار اجزای محدود پلکسیس، مدل سازی شده و نتایج حاصل از مدل سازی با نتایج مشاهداتی حاصل از قرائت پیزومتر های سادهی نصب شده در مقطع 2 ابزار بندی سد گلستان، مورد مقایسه و بررسی قرار گرفته است. در هر دو روش، تغییرات فشار آب حفرهای در بالا دست سد روند افزایشی بیشتری نسبت به پایین دست داشته است. نتایج حاصل از مدل سازی به ویژه در حین آبگیری مخزن سد، تطابق خوبی با قرائت های ابزار دقیق سد دارد.

بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در سد های خاکی درحین ساخت و اولین آبگیری،با استفاده از روش اجزای محدود (مطالعه موردی) Keywords:

بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در سد های خاکی درحین ساخت و اولین آبگیری،با استفاده از روش اجزای محدود (مطالعه موردی) authors

مهدی عرفانی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران

سیدحسن گلمایی

دانشیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران

محسن مسعودیان

استاد یار، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران

محمدابراهیم یخکشی

عضو هیئت مدیره و معاون طرح و توسعه آب منطقه ای گلستان ، گرگان، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بلوری بزاز، جعفر، مبینی زاد، م. 1389. ارزیابی ارزیابی رفتار ...
شرکت مهندسین مشاور موج آب فن، 390. بررسی و مطالعه ...
صدر نژاد، امیرالدین، 1384. سد های خاکی و تحلیل عددی ...
Norwegian Water Resources and Energy Directorate. 204 Guidelines for monitoring ...
United States Department Of the interior, _ Design of small ...
Zhou, Y., Cheuk, C., Tham, L. Numerical modeling of soil ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در سد های خاکی درحین ساخت و اولین آبگیری،با استفاده از روش اجزای محدود (مطالعه موردی)" توسط مهدی عرفانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های آبی، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران؛ سیدحسن گلمایی، دانشیار، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران؛ محسن مسعودیان، استاد یار، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، ساری، ایران؛ محمدابراهیم یخکشی، عضو هیئت مدیره و معاون طرح و توسعه آب منطقه ای گلستان ، گرگان، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی تکنیکهای نوین محاسباتی در مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ابزار دقیق، پلکسیس، سد گلستان، فشار آب حفرهای هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1051 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در حین ساخت سد های خاکی و اولین آبگیری مخزن سد، از مسایل مهم در مهندسی ژئوتکنیک است.افزایش فشار آب حفرهای موجب کاهش تنش موثر گشته و مقاومت برشی خاک به دلیل رابطه مستقیمی که با تنش موثر دارد، در اثر افزایش فشار آب حفرهای کاهش مییابد. کاهش مقاومت برشی مصالح به کار رفته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند تغییرات فشار آب حفرهای در سد های خاکی درحین ساخت و اولین آبگیری،با استفاده از روش اجزای محدود (مطالعه موردی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.