سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 807

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCTOCE01_075

Index date: 24 November 2013

بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم abstract

این مقاله به معرفی روش آزمایش نوینی تحت عنوان آزمایش دینامیکی مرکب آنی، میپردازد که در آن بهطور همزمان از محرکهای نیرو، میزلرزان و مدل کامپیوتری برای شبیه سازی لرزهای سازهها استفاده میشود. طبق تکنیک زیرسازه، سازه مورد نظر به یک یا چند زیرسازه کامپیوتری وآزمایشگاهی تقسیم میگردد. زیرسازه آزمایشگاهی از قسمتهایی از سازه انتخاب میشود که در برابر بارهای دینامیکی رفتار قابل پیشبینی و بادقت بالا، ندارد و مدلسازی آن در کامپیوتر نیز دشوار است. پس از انتخاب زیرسازه آزمایشگاهی، شرایط مرزی مناسب باید در نظر گرفته شود. معمولاً نیروهای تماسی موجود در فصل مشترک بین زیرسازههای کامپیوتری و فیزیکی توسط محرک و ارتعاشات ناشی از زلزله توسط میز لرزان به نمونه آزمایشی اعمال میگردد. از آنجا که تحریک پایه توسط میز ارتعاش انجام میگیرد، اثرات اینرسی بارها در اعضای نمونه در نظر گرفته میشود. در این جا مسأله نحوه توزیع بار وارد بر نمونه آزمایشی، بین محرک نیرو و میز لرزان مطرح میشود. این تقسیمبندی از طریق توابع جداساز انجام میگیرد. حال چنانچه از توابعی مناسب استفاده شود، توان مورد نیاز برای انجام آزمایش به حداقل مقدار خود میرسد. بنابراین در این پژوهش، پس از معرفی روش آزمایش دینامیکی مرکب آنی، بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم زیرسازهها بررسی میشود.

بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم Keywords:

بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم authors

فرهاد بهنام فر

استادیار، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان

ایمان نجارزادگان

دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Buchet P. and Pegon P., (1994), "PSD with Substructuring: implementation ...
Nakashima, M. and Masaoka, N., (1999), :Real-Time Online Test for ...
Nakashima, M., (2001), "Development Potential, and Limitatios of Real-Time Online ...
Ahmadizadeh, M, (2007), :Real-Time Hybrid Simulation Procedures for Reliable Structural ...
Ricles, J. M. Theodore, L. Karavasilis, S. R. and Chen, ...
Kausel, E., (1998), :New Seismic Testing Method. Journal of Engineering ...
Williams, M. S. Blackeborough, _ and Houlsby, G. T., (1998), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم" توسط فرهاد بهنام فر، استادیار، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ ایمان نجارزادگان، دانش آموخته کارشناسی ارشد، دانشکده عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی تکنیکهای نوین محاسباتی در مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بهینهسازی توان آزمایش، تکنیک زیرسازه، آزمایش دینامیکی مرکب آنی، زیرسازه کامپیوتری، زیرسازه آزمایشگاهی هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 807 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله به معرفی روش آزمایش نوینی تحت عنوان آزمایش دینامیکی مرکب آنی، میپردازد که در آن بهطور همزمان از محرکهای نیرو، میزلرزان و مدل کامپیوتری برای شبیه سازی لرزهای سازهها استفاده میشود. طبق تکنیک زیرسازه، سازه مورد نظر به یک یا چند زیرسازه کامپیوتری وآزمایشگاهی تقسیم میگردد. زیرسازه آزمایشگاهی از قسمتهایی از سازه انتخاب میشود که در برابر بارهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینهسازی توان مورد نیاز برای انجام آزمایش و تحلیل دینامیکی توأم با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.