سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 11,116

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

STSEE01_030

Index date: 19 December 2013

بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک abstract

سلاح تازه ای که ساخت آن بسیار ساده و تاثیر آن کاملاً گسترده است،نگرانی هایی را برای دانشمندان ودولتمندان به وجود آورده است. به نام دارد که اساس و عصاره آن ها چیزی نیست جز یک پرتو « بمب الکترومغناطیسی » نوشته هفته نامه علمی نیوساینتیست این سلاح موثرشدید و آنی از موج های رادیویی یا مایکروویو که قادر است مهم ی مدارهای الکتریکی را که در سر راهش قرار گیرد، نابود سازد. در دورانیکه بافت وساخت تمامی جوامع تا حدود بسیار زیادی به دستاوردهای علمی از نوع الکترونیکی وابسته است و همه امور از تجهیزات بیمارستان ها و شبکه های مخابراتی و از رایانه های بانک ها و موسسات بزرگ مالی یا نظامی تا دستگاه های نظارت ومراقبت، نحوه کارماشین ها و ادوات صنعتی همگی متکی به ساختارهای الکترونیک هستند، کاربرد بمب های الکترمغناطیس میتواند سبب فلج شدن روند زندگی در مناطق بزرگ مسکونی شود.طرز کار اصلی این بمب های الکترومغناطیسی یا در مبحث بزرگترEMP)Electro MagneticPulse weaponمبنای اسلحه های اتمی یا تکانه ی مغناطیسی بسیار ساده ای است این اسلحه ها با این میدان قوی الکترومغناطیسی تمام مدارات برقی را در هم می شکند اگر با طرز کار آهنربای برقی یا رادیو آشنا هستید پس حتما می دانید که الکترومغناطیس چیز ویژهجدیدی نیست.سیگنال های تلویزیون و امواجM,FMرادیو و تلفن های همراه و چراغ های ماکروویو و امواجX-RAYمقصود این است که بفهمیم ایا آهن ربای الکتریکی می تواند میدان الکتریکی باشد که بتواند آن را به صورتی تغییر داد که بتواند موجب ایجاد الکتریسیته شود

بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک Keywords:

بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک authors

صابر شربتی نوکنده

دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشکده برق ،تهران

سید حسین صادقی طبری

دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشجوی کارشناسی دانشکده برق

یاشار شهبازی

دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشجوی کارشناسی دانشکده برق ،تهران

محمد کریمی

دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشجوی کارشناسی دانشکده برق ،تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C.A. Balanis, Advamced Engineering Electromagentic S, John Wiley & Sons, ...
E.F. Knott, Radar Cross Section, Artech House, 1985, pp. 113- ...
Z. O. Al- hekail, W. D. Burnside "Scattering from Corner ...
T. Griesser, C. A. Balanis, "RCS Analysis and Reduction foe ...
G. Ferrara, F. Mattia, F.Posa, "Backscattering Study on non- orthogonal ...
W.L. Stutzuman, G.a. Thiele, Antenna Theory and Design, John Wiley ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک" توسط صابر شربتی نوکنده، دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشکده برق ،تهران؛ سید حسین صادقی طبری، دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشجوی کارشناسی دانشکده برق؛ یاشار شهبازی، دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشجوی کارشناسی دانشکده برق ،تهران؛ محمد کریمی، دانشگاه هوایی شهید ستاری، دانشجوی کارشناسی دانشکده برق ،تهران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش تخصصی علوم ، فناوری و سامانه های مهندسی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله HPM ،RF ولتاژ ،FCG ،EMP هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 11116 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سلاح تازه ای که ساخت آن بسیار ساده و تاثیر آن کاملاً گسترده است،نگرانی هایی را برای دانشمندان ودولتمندان به وجود آورده است. به نام دارد که اساس و عصاره آن ها چیزی نیست جز یک پرتو « بمب الکترومغناطیسی » نوشته هفته نامه علمی نیوساینتیست این سلاح موثرشدید و آنی از موج های رادیویی یا مایکروویو که قادر است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی بمب های الکترومغناطیسی و نقش آن در جنگ الکترونیک با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.