سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی توسعه اکوتوریسم و گردشگری در تالاب گاوخونی با توجه به پتانسیل های زیست محیطی موجود در منطقه

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 738

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND03_024

Index date: 19 December 2013

بررسی توسعه اکوتوریسم و گردشگری در تالاب گاوخونی با توجه به پتانسیل های زیست محیطی موجود در منطقه abstract

گردشگری و محیط زیست با یکدیگر رابطه ای تنگاتنگ دارند. محیط فیزیکی اعم از طبیعی یا مصنوعی، جاذبه های زیادی برای گردشگری پایدار ایجاد می کند که این نوع گردشگری با محیط اطراف سازگار بوده و تاثیر مخرب و سو بر آن ندارد. گاوخونی به دلیلدور بودن از شهر اصفهان، دارای طبیعت بکر گیاهی و جانوری دست نخورده است و از این حیثدارای جاذبه های کافی جهت اکوتوریسم می باشد و چنانچه بر روی آن برنامه ریزی و کار شود، می تواند به عنوان یکی از مراکز مهم و اصلی اکوتوریسم کشور معرفی گردد. نقش منحصر به فرد این تالاب در جلوگیری از گسترش بیابان، پذیرش هزاران گونه پرنده بومی و مهاجر، چشم انداز و افق وسیع کویر، چشم انداز جنگل های گز، فرهنگ دست نخورده مردم ورزنه و... آن را به یکی از مراکز مهم پذیرش اکوتوریسم تبدیلکرده است. لذا می توان اذعان داشت که مقوله اکوتوریسم و گردشگری در حوزه گاوخونی از مناسب ترین گزینه های توسعه منطقه و بازگشت این تالاب به شکوفایی گذشته به شمار می رود. برای این منظور در تحقیق حاضر بر آن شدیم تا ابتدا به معرفی و موقعیت جغرافیایی تالاب گاوخونی و بیان پتانسیل های زیست محیطی این تالاب ارزشمند بپردازیم و سپس منابع و استعدادهای گردشگری منطقه را مورد بررسی قرار دهیم و نهایتا راهکار های جلب و جذب گردشگر و ایجاد تاسیسات جنبی را مورد بررسی قرار دهیم. بدیهی است که در صورت فراهم آوردن امکانات زیربنایی لازم، با تبدیل علفزارها به پارک ملی، تجدید حیات وحش، تاسیس موزه بوم شناسی و... پتانسیل جذب گردشگر در این منطقه تا حد زیادی افزایشمی یابد.

بررسی توسعه اکوتوریسم و گردشگری در تالاب گاوخونی با توجه به پتانسیل های زیست محیطی موجود در منطقه Keywords:

تالاب گاوخونی , پتانسیل های زیست محیطی , اکوتوریسم پایدار , گردشگری

بررسی توسعه اکوتوریسم و گردشگری در تالاب گاوخونی با توجه به پتانسیل های زیست محیطی موجود در منطقه authors

نوید مدندوست

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مجله رشد، آموزش جغرافیا، شماره 86، تالاب گاوخونی. تالاب گاوخونی، ...
مجموعه ی آمار سرشماری پرندگان در سال های مختلف، اداره ...
مجنونیان، هنریک، تالاب ها طبقه بندی و حفاظت تالاب ها، ...
رخشانی نسب، ح. ر. و. ضرابی، ا. (1388). چالش ها ...
نجاری، ح.ا. (1382). تالاب بین المللی گاوخونی، انتشارات سازمان حفاظت ...
درویش، .(1388). مجموعه مقالات همایش بررسی بحران زاینده رود، انتشارات ...
ملایری.و، نعمت. ا.(1388). مونوگرافی شهر ورزنه، پایان نامه کارشناسی رشته ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی توسعه اکوتوریسم و گردشگری در تالاب گاوخونی با توجه به پتانسیل های زیست محیطی موجود در منطقه" توسط نوید مدندوست، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تالاب گاوخونی، پتانسیل های زیست محیطی، اکوتوریسم پایدار، گردشگری هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 738 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری و محیط زیست با یکدیگر رابطه ای تنگاتنگ دارند. محیط فیزیکی اعم از طبیعی یا مصنوعی، جاذبه های زیادی برای گردشگری پایدار ایجاد می کند که این نوع گردشگری با محیط اطراف سازگار بوده و تاثیر مخرب و سو بر آن ندارد. گاوخونی به دلیلدور بودن از شهر اصفهان، دارای طبیعت بکر گیاهی و جانوری دست نخورده است و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی توسعه اکوتوریسم و گردشگری در تالاب گاوخونی با توجه به پتانسیل های زیست محیطی موجود در منطقه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.