سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی فاکتورهای مؤثر بر مدیریت جنگلهای حرای استان بوشهر با کمکتحلیل سوات

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 627

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERTWETLAND03_348

Index date: 19 December 2013

بررسی فاکتورهای مؤثر بر مدیریت جنگلهای حرای استان بوشهر با کمکتحلیل سوات abstract

این بررسی با روش تحلیل راهبردی سوات SWOT) به تبیین نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای تاثیرگذار بر حفاظت ازاکوسیتمهای حرای استان بوشهر میپردازد. جنگلهای حرا Avicennia marina) در استان بوشهر با قرار گرفتن در بالاترین عرض جغرافیایی جنگلهای مانگرو جهان، یکی از اکوسیستمهای منحصر به فرد در منطقهی جذر و مدی سواحل شمالی خلیج فارس به حساب میآید. فرصتهایی که به حفاظت، احیا، توسعه و پایداری این جنگلها میانجامد، میتوان به جذب مشارکت مردم و سرمایه- گذاری در سطوح ملی و بینالمللی، توسعه صنعت اکوتوریسم اشاره نمود. از سوی دیگر، از جمله نقاط ضعف و تهدیدهایی که حفاظتو پایداری این اکوسیستمها را با خطر جدی مواجه میکند، میتوان به توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه، ضعف علمی و فنی نیروی کارشناسی در ارتباط با امور حفاظتی این جنگلها اشاره نمود. کمبود نیروی متخصص و محدود بودن عرصههای جنگلی منطقه و شرایط سخت محیط کار از جمله عوامل تاثیر گذار بر حفاظت این جنگلها به شمار میروند. برای حفاظت بهتر از این جنگلها از جمله تصمیمگیری مبتنی بر تمرکززدایی، مشارکت عمومی و استفاده چند منظوره از این منابع، نظارت بر حسن اجرا پروژههای احیایی، بسط و گسترش دانش جنگلداری کاربردی جهت حفاظت از جنگلهای حرای این استان پیشنهاد میگردد

بررسی فاکتورهای مؤثر بر مدیریت جنگلهای حرای استان بوشهر با کمکتحلیل سوات Keywords:

بررسی فاکتورهای مؤثر بر مدیریت جنگلهای حرای استان بوشهر با کمکتحلیل سوات authors

سیدامیدرضا شبیری

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه جنگلداری دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باریکانی، م. 1389. مانگروهای ایرانی در یک قدمی ثبت جهانی. ...
دانه کار، الف. 1377 مناطق حساس دریایی ایران. فصلنامه محیط ...
عالیی، الف، وکیلی، ف و ط بیابانی. 1388. بررسی عوامل ...
مجنونیان، ه. 1376. جنگلهای مانگرو(رویشگاههای ساحلی ویژه). سازمان حفاظت محیط ...
یوسفی باصری، ع م.، مرادی، الف. 1389. روند تغییر در ...
Gupta, R. SWOT analysis of geographic information, the case of ...
Lugo, A. E. and Snedaker, S.C. 1974. The ecology of ...
Malle, D.T. 1978. Degridation of mangrove leat litter by the ...
climatic Nations Environment Programme).(1994). Assessment and monitoring of UNEP(United Studies. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی فاکتورهای مؤثر بر مدیریت جنگلهای حرای استان بوشهر با کمکتحلیل سوات" توسط سیدامیدرضا شبیری، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه جنگلداری دانشکده کشاورزی دانشگاه یاسوج، نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالابهای کویری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جنگل حرا، خلیج فارس، سوات، مدیریت جنگل هستند. این مقاله در تاریخ 28 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 627 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این بررسی با روش تحلیل راهبردی سوات SWOT) به تبیین نقاط قوت، ضعف، فرصتها و تهدیدهای تاثیرگذار بر حفاظت ازاکوسیتمهای حرای استان بوشهر میپردازد. جنگلهای حرا Avicennia marina) در استان بوشهر با قرار گرفتن در بالاترین عرض جغرافیایی جنگلهای مانگرو جهان، یکی از اکوسیستمهای منحصر به فرد در منطقهی جذر و مدی سواحل شمالی خلیج فارس به حساب میآید. فرصتهایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی فاکتورهای مؤثر بر مدیریت جنگلهای حرای استان بوشهر با کمکتحلیل سوات با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.