سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی انرژی برای بخش دفع واحد نفتا هیدروتریتینگ پتروشیمی بوعلی با استفاده از انتگراسیون حرارتی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,248

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ENERGYCONF03_040

Index date: 19 January 2014

بهینه سازی انرژی برای بخش دفع واحد نفتا هیدروتریتینگ پتروشیمی بوعلی با استفاده از انتگراسیون حرارتی abstract

در این بخش بعد از حذف ناخالصی هایی نظیر گوگرد، نیتروژن، هالوژن ها، آب، الفین ها، دی الفین ها و فلزات سنگین از نفتا درر راکتوری بنام Hydrotreating Reactor، به منظور جداسازی گاز های تولید شده در جریان خروجی از این راکتور، از یک برج دفع که شامل 38 سینی می باشد استفاده می نمایند . کندانسور این برج از نوع کاملا برگشتی بوده و در دو مرحله چگالش بخار خروجی از بالای برج صورت می گیرد . در مرحله اول با استفاده از یک کولر هوایی دمای بخار بالای برج را از 150 درجه تا 65 درجه سانتیگراد کاهش داده و چگالش جزئی صورت گرفته و در یک مبدل حرارتی توسط آب خنک کننده تا 45 درجه خنک می شود . ریبویلر این برج دفع یک کوره می باشد که گرمای مورد نیاز آن از طریق سوخت گازی تامین می شود . بر اساس برآورد اقتصادی صورت گرفته هزینه سالیانه مصرف برق در کولر هوایی و سوخت مصرفی در ریبویلر 737670 دلار می باشد . در این تحقیق انتگراسیون حرارتی برای برج دفع مذکور با استفاده از شبیه ساز Aspen Hysys صورت گرفت و روشی با هدف بهینه سازی انرژی برای آن ارائه گردید . براساس نتایج حاصل از شبیه سازی، در صورت استفاده از روش ارائه شده مصرف برق در کولر هوایی که به منظور چگالش جزئی بخارات بالای برج دفع مورد استفاده قرار می گیرد، 100 درصد و مصرف سوخت در ریبویلر 12 درصد کاهش خواهد یافت . هر دو مورد ذکر شده تاثیر بسزایی در کاهش هزینه های این واحد خواهند داشت . بر اساس محاسبات اقتصادی استفاده از طرح ارائه شده در این تحقیق منجر به بازگشت سرمایه به میزان 624900 دلار در سال خواهد شد

بهینه سازی انرژی برای بخش دفع واحد نفتا هیدروتریتینگ پتروشیمی بوعلی با استفاده از انتگراسیون حرارتی Keywords:

بهینه سازی انرژی برای بخش دفع واحد نفتا هیدروتریتینگ پتروشیمی بوعلی با استفاده از انتگراسیون حرارتی authors

سحر رضایان

استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

مجید علی آبادی

استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

نیلوفر شهریاری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Nelder, J.A., Mead R., A Simplex Method for Function Minimization, ...
Bell, K.J, Final Report of the Cooperative Research Program _ ...
Rao, S.S., "Optimization: Theory and Applications", 2nd Edition, New Delhi, ...
Linnhoff, B., et al., User Guide _ Process Integration for ...
Linnhoff, B., Ahmad, S., Optimal Synthesis of Energy Management Systems., ...
Panjeshahi, M.H., Pressure Drop Consideration in Process Integration., PhD Thesis, ...
Jezowski, J., Bochenek, R., Jezowska, A., Loop Breaking in Heat ...
E. Worrell, L. Price, N. Martin, Energy efficiency and carbon ...
C.L. Lee, C.J.G. Jou, C.H. Tsai, H.P. Wang, Improvement of ...
Documents Of BUALI SINA Petrochemical Company , Document NO , ...
[5] http ://www _ che. _ edu/publication s/proj ects/ethylene/s tyrene-b ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی انرژی برای بخش دفع واحد نفتا هیدروتریتینگ پتروشیمی بوعلی با استفاده از انتگراسیون حرارتی" توسط سحر رضایان، استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود؛ مجید علی آبادی، استادیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند؛ نیلوفر شهریاری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس مدیریت انرژی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برج دفع،بهینه سازی انرژی، شبیه ساز Aspen Hysys، انتگراسیون حرارتی هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1248 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این بخش بعد از حذف ناخالصی هایی نظیر گوگرد، نیتروژن، هالوژن ها، آب، الفین ها، دی الفین ها و فلزات سنگین از نفتا درر راکتوری بنام Hydrotreating Reactor، به منظور جداسازی گاز های تولید شده در جریان خروجی از این راکتور، از یک برج دفع که شامل 38 سینی می باشد استفاده می نمایند . کندانسور این برج از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی انرژی برای بخش دفع واحد نفتا هیدروتریتینگ پتروشیمی بوعلی با استفاده از انتگراسیون حرارتی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.