سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,111

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RESEARCHH01_029

Index date: 18 February 2014

بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج abstract

شهرها به عنوان مراکز سکونتی دارای کالبد و کارکردهای متفاوتی هستند. شکل گیری عناصر کالبدی در شهرها و ایفای نقش های متعدد نیز به وسیله بازیگران عرصه سیاسی و اجتماعی کشور رقم می خورد، اما اداره امور شهر و رسیدگی به خواست ها و انتظارات شهروندان، نیازمند وجود بسترها و زمینه هایی است که به توان در پرتو آن به چنین خواست هایی پاسخ معقول و منطقی داد. شهر و مدیریت شهری به عنوان مفاهمیمی هستند که ارتباط بسیار تنگاتنگ و نزدیکی با یکدیگر دارند. برقراری شرایط و زمینه های لازم برای تعامل بین عناصر مدیریت شهری که شامل شهروندان، نهادهای اداره کننده شهر، شورای اسلامی و بخش خصوصی است نیازمند قرارگرفتن بر مدار قانون مداری است. قانون مداری مبتنی بر تدوین قوانین و مقرراتی است که وظایف و تکالیف دوسویه شهروندان و مدیریت شهری را روشن می نماید و هدف آن سامان بخشی به زندگی شهری و فعالیت های مدیریت شهری است. لذا هدف مقاله حاضر بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج با استفاده از روش TOPSIS است. روش تحقیق در مقاله حاضر توصیفی – تحلیلی و مبتنی بر مطالعات کتابخانه ای و بررسی های میدانی به صورت پرسشنامه ای می باشد. محله های مورد نظر با توجه به 3 معیار کیفی (سرعت بخشیدن به طرح ها و پروژه های عمرانی، خدماتی و بهداشتی، تقسیم عادلانه اعتبارات و تحقق عدالت فضایی، تحقق تمرکز زدایی و افزایش اختیارات محلی) با مدل TOPSIS مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج به دست آمده از مدل TOPSIS، سلسله مراتب و اولویت بندی محله های شهر سنندج به این صورت A1>A3>A2>A4 نشان می دهد. بنابراین A1 (خسروآباد) در رتبه 1، A2 (حاجی آباد) در رتبه 3، A3 (شریف آباد) در رتبه 2، و A4 (قطارچیان) در رتبه 4 قرار می گیرد.

بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج Keywords:

بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج authors

آمین جواهری

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی آمایش سرزمین، دانشگاه ارومیه

سمیه رستم زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی آمایش سرزمین، دانشگاه ارومیه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مح اسمیت، دیوید دراکاکیس، (1377)، شهرهای جهان سومی، چاپ اول، ...
م آخوندی، عباس؛ برک‌پور، ناصر، اسدی، ایرج، (1387). آسیب‌شناسی مدل ...
م بحرینی، سید حسین. (1376). شهرسازی و توسعه پایدار، ماهنامه ...
م حبیبی، ا، (1381)، بررسی عملکرد نخستین دوره‌ی شورای اسلامی ...
روموری، احمد، (1387)، آشنایی با تشکیلات و وظایف شهرداری مشهد ...
م شکیبا مقدم، محمد، (1387)، اداره امور سازمان‌های محلی و ...
م طرح تحیقیقاتی طراحی نظام مطلوب مدیریت مجموعه‌های شهری تهران، ...
م مخدوم، مجید. (1378). مولفه های علمی و توسعه پایدار ...
م موحد، علی.(1379). توسعه پایدار شهری، نشریه مسکن و انقلاب، ...
م هوشیار، حسن، (1384)، دیدگاه‌ها عوامل و عناصر موثر در ...
Baker, S, (2006), Sustainable Development, Routledge, London, New م York. ...
Batisani, N., & Yarnal, B. (2008). Urban Expansion in Centre ...
Hall, J (20 05). Governance. Published in Encyclopedia of city, ...
Purvis, M., Graingerm, A., (2004), Exploring Sustainable Development, First ...
WCED, (1987), the Brundtland Report; Our Common Future, Oxford University ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج" توسط آمین جواهری، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی آمایش سرزمین، دانشگاه ارومیه؛ سمیه رستم زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی آمایش سرزمین، دانشگاه ارومیه نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مدیریت یکپارچه شهری و نقش آن در توسعه پایدار شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شوراهای اسلامی، شهرداری، مدیریت شهری، توسعه پایدار، شهر سنندج هستند. این مقاله در تاریخ 29 بهمن 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1111 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شهرها به عنوان مراکز سکونتی دارای کالبد و کارکردهای متفاوتی هستند. شکل گیری عناصر کالبدی در شهرها و ایفای نقش های متعدد نیز به وسیله بازیگران عرصه سیاسی و اجتماعی کشور رقم می خورد، اما اداره امور شهر و رسیدگی به خواست ها و انتظارات شهروندان، نیازمند وجود بسترها و زمینه هایی است که به توان در پرتو آن به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهرداری سنندج و مدیریت شهری و شهرداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و تحلیل نقش شوراهای اسلامی و شهرداری ها در توسعه پایدار شهر سنندج با 19 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.