ارایه نرم افزار ویژه مدیریت زایدات شرکت های توزیع گاز- مطالعه موردی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 898

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NCEH16_013

تاریخ نمایه سازی: 23 اسفند 1392

Abstract:

مقدمه و اهمیت موضوع: زایدات تولیدی در شرکت های توزیع گاز دارای ویژگی های بسیار متفاوت و کمیت قابل توجه بوده و بسیاری از آن ها جزء مواد زاید خطرناک محسوب می گردند. مدیریت نامناسب این زایدات و به ویژه مواد زاید خطرناک می تواند سبب ایجاد مخاطرات بهداشتی و زیست محیطی گردد. هدف مطالعه حاضر تهیه و ارایه نرم افزار ویژه مدیریت پسماندهای تولیدی در شرکت توزیع گاز استان آذربایجان شرقی به صورت آنلاین بود.مواد و روشها: در مرحله نخست پروژه حاضر، به کمک داده ها و اطلاعات جمع آوری شده توسط تیم تحقیقاتی(بازدید، مشاهده، مصاحبه) و همچنین به کمک مستندات، منابع علمی و مشاوره های علمی و کارشناسی، فهرست کلیه پسماندهای صنعتی (35 مورد) شرکت گاز استان آذربایجان شرقی تهیه گردید و در نهایت با توجه به ویژگی های زایدات شناسایی شده راهکارهای مدیریتی عملی نظیر کاهش زایدات، نگهداری، بی خطر سازی، بازیافت و دفع ارایه شد. در نهایت براساس داده ها و اطلاعات تهیه شده قبلی و کار تخصصی نرم افزار لازم آماده گردید.نتایج و بحث: نرم افزار مدیریتی طراحی شده تحت شبکه بوده و قابلیت ورود روزانه اطلاعات مربوط به پسماندهای نواحی گاز رسانی (22 ناحیه گاز رسانی) را درا می باشد، اطلاعات به یک مرکز جمع آوری و کنترل داده ها (Server مرکزی) در مرکز استان منتقل خواهد شد. برای هر نوع پسماند دستورالعمل مدیریتی لازم شامل زمان و نحوه دفع، انتقال و بازیافت برای بهره بردار در تمامی نواحی و همچنین مرکز استان مشخص خواهد شد؛ ضمن اینکه نرم افزار قابلیت گزارش گیری و وارد نمودن پسماند جدید را دارد. نتیجه گیری: استقرار سامانه نرم افزاری می تواند باعث تسهیل و تسریع مدیریت یکپارچه پسماندهای تولیدی در شرکت گاز استان گردد.

Authors

حسن تقی پور

دانشیار، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت و تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، همکار پژوهشی مرکز کشوری برنامه مدیریت سلامت(NPMC) ، تبری

محمدرضا محمدمرادی

کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات، شرکت شایان سیستم، تبریز،ایران

سپیده نعمتی منصور

دانشجوی کارشناس ارشد، گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت و تغذیه،کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز

محمد اسدی

کارشناس ارشد مهندسی شیمی، شرکت ملی گاز ایران، واحد HSE شرکت گاز استان آذربایجان شرقی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :