سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل مؤثر بر فرسایش خندقی در منطقه گزیر استان هرمزگان 

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,632

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SSCI10_593

Index date: 31 January 2007

بررسی عوامل مؤثر بر فرسایش خندقی در منطقه گزیر استان هرمزگان  abstract

فرسایش خندقی مشهودترین شکل فرسایش خاک است که منجر به کاهش توان تولید خاک و ایجاد محدودیت در کاربری اراضی می گردد و می تواند خطر جدی برای راه ها، حصارها و سازه های مختلف باشد و همچنین سبب تلفات قابل ملاحظه خاک و تولید مقادیر فراوان رسوب می شود . در مورد عوامل موثر در ایجاد فرسایش آبکندی، بطور کلی می توان عوامل زیر را در ایجاد این نوع فرسایش موثر دانست : الف : حساسیت سازند ب : تغییر در استفاده از زمین ج : استفاده بیش از حد از زمینهای کشاورزی د : چرای بیش از حد مراتع و تخریب پوشش گیاهی ه : افزایش جریانهای سطحی و تغییرات آب و هوایی که باعث بهم خوردن تعادل آبراهه می گردد همچنین رخداد شکل گیری و گسترش آبکندها، رابطه مستقیمی با میزان املاح موجود در خاک، تمرکز روانابهای سطحی، خصوصیات افق های خاک، شدت بارندگی و تراکم پوشش گیاهی داشته و سازندهای زمین شناسی، نوع خاک، درصد شیب و کاربری اراضی از عوامل اصلی در رشد خندق به شمار می روند

بررسی عوامل مؤثر بر فرسایش خندقی در منطقه گزیر استان هرمزگان  authors

محمد زارع مهرجردی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان

مجید صوفی

معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس

سعید چوپانی

رئیس بخش و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
احمدی، حسن، 1374. ژئومورفولوژی کاربردی (فرسایش آبی). انتشارات دانشگاه تهران. ...
پرورش، الیاس. 1371. بررسی رابطه ژئومورفولوژی با فرسایش در حوزه ...
قدوسی، جمال، 1373. رشد و گسترش خندقها. انتشارات موسسه تحقیقات ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل مؤثر بر فرسایش خندقی در منطقه گزیر استان هرمزگان " توسط محمد زارع مهرجردی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان؛ مجید صوفی، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس؛ سعید چوپانی، رئیس بخش و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی هرمزگان نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره علوم خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 11 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1632 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرسایش خندقی مشهودترین شکل فرسایش خاک است که منجر به کاهش توان تولید خاک و ایجاد محدودیت در کاربری اراضی می گردد و می تواند خطر جدی برای راه ها، حصارها و سازه های مختلف باشد و همچنین سبب تلفات قابل ملاحظه خاک و تولید مقادیر فراوان رسوب می شود . در مورد عوامل موثر در ایجاد فرسایش آبکندی، بطور ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل مؤثر بر فرسایش خندقی در منطقه گزیر استان هرمزگان  با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.