سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ترمودینامیک سامانه های حاوی سیالات فوق بحرانی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,412

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NIPC01_035

Index date: 17 April 2014

بررسی ترمودینامیک سامانه های حاوی سیالات فوق بحرانی abstract

سیال فوق بحرانی حدواسط مایع و گاز است و بیشترین کاربرد آن دراستخراج و جداسازی می باشد باتوجه به اینکه به مبحث سیالات فوق بحرانی ازدیدگاه تئوری کمتر پرداخته شدها ست و بیشتر پروژه های انجام شده درزمینه خواص و کاربرد آنها صورت گرفته است نیاز به تحقیقی جامع و کامل ازدیدگاه تئوری کاملا احساس میگردد یک سیال فوق بحرانی کشش سطحی نداشته و ویسکوزیته بسیارکمی دارد درحالیکه چگالی آن هنوز همان چگالی مایع بوده و حلال بسیارخوبی می باشد برای رسیدن به حالت فوق بحرانی باید فشاررا تاحدزیادی بالا برد ولی درمورد دما باید ازیک دمای بهینه استفاده کرد این پژوهش تاثیرات دما وفشاربرسیالات فوق بحرانی و طریق محاسبه آنها را بررسی کرده است و متداولترین سیالات فوق بحرانی معرفی شده اند همچنین دلایل استفاده ازدی اکسید کربن دراستخراج توسط سیالات فوق بحرانی نیز به عنوان متداولترین سیال فوق بحرانی بیان شدها ست

بررسی ترمودینامیک سامانه های حاوی سیالات فوق بحرانی Keywords:

بررسی ترمودینامیک سامانه های حاوی سیالات فوق بحرانی authors

مسعود قیصری

کارشناسی ارشدمهندسی شیمی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود

اسماعیل بهرامی

کارشناسی ارشدمهندس یشیمی پدیده های انتقال دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسماعیل بهرامی، "استخراج توسط سیالات فوق بحرانی"، پایان نامه دوره ...
Ramsey, E. D." Analytical supercritical fluid extraction", Kluwer Academic publisher. ...
Franc_ois Cansell, Cyril Aymonier, Anne L oppinet-Serani .Review on materias ...
R. Marr, T. GamseUse of supercritical fluids for different processes ...
Michal Rot. Determination of thermodynamic properties by supercritical fluid chro ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ترمودینامیک سامانه های حاوی سیالات فوق بحرانی" توسط مسعود قیصری، کارشناسی ارشدمهندسی شیمی محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود؛ اسماعیل بهرامی، کارشناسی ارشدمهندس یشیمی پدیده های انتقال دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی نفت و گاز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیال فوق بحرانی، دما، فشار، فوگاسیته هستند. این مقاله در تاریخ 28 فروردین 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1412 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیال فوق بحرانی حدواسط مایع و گاز است و بیشترین کاربرد آن دراستخراج و جداسازی می باشد باتوجه به اینکه به مبحث سیالات فوق بحرانی ازدیدگاه تئوری کمتر پرداخته شدها ست و بیشتر پروژه های انجام شده درزمینه خواص و کاربرد آنها صورت گرفته است نیاز به تحقیقی جامع و کامل ازدیدگاه تئوری کاملا احساس میگردد یک سیال فوق بحرانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ترمودینامیک سامانه های حاوی سیالات فوق بحرانی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.