کارایی مدل های خانواده سیگموییدی برای پیش بینی عملکرد دانه دو رقم ذرت از طریق مقدار نیتروژن افزوده شده به خاک

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 410

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FNCAES01_117

تاریخ نمایه سازی: 25 اردیبهشت 1393

Abstract:

ذرت یکی از مهم ترین گیاهان زراعی است که برای تولید غذا، علوفه و موادصنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و همه ساله به سطح زیر کشت آن افزوده می شود )فائو، 2211 (. نیتروژن یکی از مهم ترین عناصر غذایی درتولید گیاهان زراعی است. این عنصر در افزایش رشد رویشی و عملکرد ماده خشک نقش بسار مهمی دارد. اما کاربرد آن در حد آستانه بیش از نیاز گیاه موجب افزایش محصول نشده و در برخی حالات کاهش آن را نیز به) دنبال خواهد داشت )فاجریا، 2222 (. تقی زاده و سید شریفی ) 1932 گزارش کردند که با افزایش مقدار نیتروژن از صفر به 242 کیلوگرم درهکتار بر مقدار عملکرد دانه ارقام ذرت افزوده شد اما کارایی مصرف کودکاهش یافت. اورمن و همکاران ) 2226 ( برای شبیه سازی واکنش ذرت به مقادیر نیتروژن در تراکم های مختلف از مدل هایپربولیک استفاده کردند وکارایی آن را مورد تایید قرار دادند. برای دستیابی به مقدار بهینه مصرف نیتروژن و کارایی مصرف آن، استفاده از مدل های ریاضی از جمله ابزارهای یاری رسان در این زمینه هستند و از این رو انتخاب یک مدل مناسب که بتواند در امر تعیین مقدار بهینه کود نیتروژن برای گیاه ذرت نقش مهمی ایفا نماید بسیار حائز اهمیت است. هدف از پژوهش حاضر انتخاب یک مدلمناسب جهت تعیین عملکرد نهایی دانه ارقام ذرت در سطوح نیتروژن می باشد.

Authors

محسن عدالت

بخش زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

سیدعبدالرضا کاظمینی

بخش زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • تقی زاده، ر، و رس، سید شریفی، 1390، تاثیر کود ...
  • , 24 10887, 8 130, 31 14622 ...
  • Fageria N. K, . 2002, Nutrient management for sustainable dry ...
  • FAO, 2011, _ fastaL.fao. _ ...
  • Overman, A. R.. R. V. Scholtz and K. H. Brock, ...
  • نمایش کامل مراجع