سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ارقام سنتتیک یونجه در شرایط تنش شوری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 828

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

AZARAN01_105

Index date: 15 May 2014

ارزیابی ارقام سنتتیک یونجه در شرایط تنش شوری abstract

به منظور ارزیابی ارقام سنتتیک و امیدبخش یونجه از نظر تحمل به تنش شوری آزمایشی در شرایط آب و خاک شور در دشت تبریز اجرا شد. در این بررسی ارقام ساتلو، بافتانع خواجه،الهرد، قره‌یونجه، واریته سنتتیک یک (SM)، واریته سنتتیک دو (SSI) به همراه رقم شاهد مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که بین ارقام مورد بررسی و هم‌چنین بین سال‌های آزمایش اختلاف معنی‌دار در سطح احتمالی یک درصد وجود دارد ولی سایر منابع تغییر از جمله اثر متقابل سال اکوتیپ غیر معنی‌دار بود. بیشترین و کمترین عملکرد علوفه در آزمایش در طی 3 سال به ترتیب متعلق به رقم سنتتیک یک و رقم شاهد بود. عملکرد علوفه و هم‌چنین ارتفاع یونجه بودن در نظر گرفتن ارقام سنتتیک در مقایسه بارقم شاهد غیر معنی‌دار بود ولی این مقایسه در خصوص ارقام سنتتیک معنی‌دار بود. عملکرد علوفه ارقام سنتتیک نسبت به سایر ارقام نیز در سطح احتمال 1٪ معنی‌دار بود و مقادیر این دو گروه به ترتیب برابر 3/1682 و 7/757 گرم بود ولی این دو گروه از نظر ارتفاع اختلاف معنی‌دار نداشتند. نتایج این آزمایش نشان داد ارقام سنتتیک نسبت به ارقام منتخب مورد بررسی در این آزمایش و هم‌چنین رقم شاهذد از نظر عملکرد علوفه و ارتفاع برتری مطلق دارند. در مقایسه ارقام سنتتیک نسبت به همدیگر نیز رقم سننتیک ییک نسیبت به رقم سنتتیک دو برتر بود.

ارزیابی ارقام سنتتیک یونجه در شرایط تنش شوری Keywords:

ارزیابی ارقام سنتتیک یونجه در شرایط تنش شوری authors

حسن منیری فر

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-Alcharchafchi, F.M.R.and _ ALJibury. 1986. Effect of salinity on germination ...
-Allen. S. Q., A. K. Dobrenz, M. Scharmhorst and J.E.A. ...
-AL-Khatib, M., T. McNeilly and J.C. Collins. 1993. The potential ...
-Ashraf, M., T. McNeilly and A. D. Bradshaw. 1987. Selection ...
-Blum, A. 1988. Plant breeding for stress environment. CRC press, ...
-Bresler, E.1987. Application of conceptual model to irigation water requirement ...
-Johnson, D.W., S.E. Smith and A.K. Dobrenz. 1992(a). Genetic and ...
-Johnson, D.W., S.E. Smith and A.K Dobrenz. 1992(b). Selection for ...
-Levit, J. 1980. Responses of plants to environmenta stresses. Vol. ...
-Letey, J., A. Dinar and K., Knapp. 1985. Crop- water ...
-Mass. E.V, and G. J. Hoffman. 1977. Crop salt tolerance ...
-Mass, E.V. 1990. Crop salt tolerance In: K.K. Tanji (ed) ...
Monirfar, H., and M. Barghi. 2009. Identification and selection for ...
-Noble, C.L, G.M. Halloran and D.W. West. 1984. Identification and ...
-Peel, M, D., B.L.Waldron, K.B.jensen. N.j.Chatterton, H. Horton and L ...
-Shannon, M.C. 1984. Breeding, selection and the genetics of salt ...
-Smith, D., A.K. Dobrenz, and M.H. Schonhorst. 1981. Response of ...
-Waissman, A. and N.S. Miyamoto. 1987. Salt effects _ alfalfa ...
- ZENG L, and M. C. Shanon. 2000 Salinity affects ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ارقام سنتتیک یونجه در شرایط تنش شوری" توسط حسن منیری فر، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تاثیر پسروی دریاچه ارومیه بر منابع خاک و آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارقام امید بخش، یونجه، شوری، اورتوگونال هستند. این مقاله در تاریخ 25 اردیبهشت 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 828 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور ارزیابی ارقام سنتتیک و امیدبخش یونجه از نظر تحمل به تنش شوری آزمایشی در شرایط آب و خاک شور در دشت تبریز اجرا شد. در این بررسی ارقام ساتلو، بافتانع خواجه،الهرد، قره‌یونجه، واریته سنتتیک یک (SM)، واریته سنتتیک دو (SSI) به همراه رقم شاهد مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده‌ها نشان داد که بین ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی تنش شوری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ارقام سنتتیک یونجه در شرایط تنش شوری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.