سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مدل های SLEUTH و SLEUTH-GA در مدل سازی توسعه ی شهری

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,664

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PCEPSD01_096

Index date: 8 June 2014

بررسی مدل های SLEUTH و SLEUTH-GA در مدل سازی توسعه ی شهری abstract

درک پویایی شهری یک امر ضروری برای توزیع پایدار منابع در دسترس است. شهرستان های ایران در دهه اخیر شاهد رشد جمعیتی فزاینده ای بوده و با توسعه و گسترش فیزیکی قابل توجهی روبرو بوده اند. از این رو برای پی بردن به میزان و نحوه توسعه این شهرها در آینده و درک پیامدهای ان می توان از مدل های توسعه شهری استفاده کرد. در میان تمام مدل های ثبت شده، سلول های خودکار (CA) با توجه به انعطاف پذیری، سادگی در استفاده و ارتباط نزدیکشان با سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی مؤثرترین مدل برای توسعه شهری است. از بین تمام مدل های CA، مدل SLEUTH احتمالاً مناسب ترین آنها باشد. استفاده از الگوریتم ژنتیک برای کالیبره کردن مدل SLEUTH سبب به وجود آمدن مدل SLEUTH-GA شده که صحت و سرعت اجرای مدل را بهبود بخشیده است.

بررسی مدل های SLEUTH و SLEUTH-GA در مدل سازی توسعه ی شهری Keywords:

بررسی مدل های SLEUTH و SLEUTH-GA در مدل سازی توسعه ی شهری authors

جواد جعفرنژاد

کارشناسی ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

عبدالرسول سلمان ماهینی

دانشیار محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پوراحمد، ا.، حسام، م.، حدیثه، آ. و محمدپور، ص. 1389؛ ...
زارعی، ر. و آل شیخ، ع. 1391؛ مدل‌سازی توسعه شهری ...
کامیاب، ح، سلمان‌ماهینی، ع.، حسینی، م. و غلامعلی‌فرد، م. 1390؛ ...
کرم، ا، حجه فروش نیا، ش. و حکیمی، ح. 1389؛ ...
مومنی، ا. 1389؛ مدل‌سازی رشد شهری شهر تهران تا سال ...
Al-kheder, Sh., WANG, J. & Shan, J. 2007; Cellular automata ...
https : /engineerin g.purdue. edu/-i shan/bubl ic ation s/2 _ ...
Lauer, C. & Clarke, K. 2011; Evolving Simulation Modelng: Calibrating ...
Rafiee, R., Salman mahini, A., Khorasani, N., Darvishsefat, A. & ...
Torrens, P. M. 2000; How Cellular Models of Urban Systems ...
Veldkamp, A. & Lambin, E. F. 2001; Editorial: predicting land-use ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مدل های SLEUTH و SLEUTH-GA در مدل سازی توسعه ی شهری" توسط جواد جعفرنژاد، کارشناسی ارشد ارزیابی و آمایش سرزمین دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان؛ عبدالرسول سلمان ماهینی، دانشیار محیط زیست دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی برنامه ریزی، حفاظت، حمایت از محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه شهر، مدل سازی، سلول های خودکار، SLEUTH، الگوریتم ژنتیک هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1664 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درک پویایی شهری یک امر ضروری برای توزیع پایدار منابع در دسترس است. شهرستان های ایران در دهه اخیر شاهد رشد جمعیتی فزاینده ای بوده و با توسعه و گسترش فیزیکی قابل توجهی روبرو بوده اند. از این رو برای پی بردن به میزان و نحوه توسعه این شهرها در آینده و درک پیامدهای ان می توان از مدل های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مدل های SLEUTH و SLEUTH-GA در مدل سازی توسعه ی شهری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.