مقایسه راندمان خروجی پساب تصفیه خانه فاضلاب شهرستان دزفول جهت مصارف کشاورزی و آبیاری با استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 645

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MEAENRS01_015

تاریخ نمایه سازی: 18 خرداد 1393

Abstract:

پساب از فاضلاب های خانگی، صنعتی و سطحی ساخته می شود. عمده ترین اهمیت کاربرد آب های بازیافتی در کشورهای مناطق کم آب و خشک، استفاده در آبیاری محصولات کشاورزی یا آبیاری است. در کشور ما نیز بسیاری از مناطق دچار کمبود منابع آب در بخش های مختلف مصرف هستند و وارد کردن آبهای اسحصال شده از پروژه های جمع آوری فاضلاب شهری به عنوان منبع جدید آبی، می تواند کمک قابل توجهی در برداشت کمتر از منابع آب تازه موجود بنماید. این مطالعه با هدف بررسی استفاده مجدد از پساب تصفیه خانه شهرستان دزفول می باشد که در این تحقیق شاخص های کیفی TSS, PH, BOD, DO, COD، کل کلیفرم، کلیفرم مدفوعی به مدت 4 ماه از خروجی تصفیه خانه مورد سنجش قرار گرفته است. م قادیر میانگین در پساب خروجی به ترتیب pH برابر 7.73، TSS برابر 32.25، DO برابر 4.45، (BOD(s برابر 75.03، کل کلیفرم ها برابر 306 و کلیفرم مدفوعی 27 عدد در 100 میلی لیتر بدست آمده است در نهایت مطالعه حاضر به منظور ساماندهی بهره برداری از آب بازیافتی جهت آبیاری محصولات کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج با توجه به استاندارد زیست محیطی ایران نشان می دهد که بعضی از پارامترها در حد مجاز و قابل قبول و می توان از پساب برای برخی مصارف دیگر جز تخلیه به رودخانه دز استفاده نمود.

Authors

سمیه سعادتیان

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان

علیرضا نیکبخت شهبازی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه آبیاری

رضا جلیل زاده

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه مهندسی محیط زیست

فرزانه فاخری رئوف

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات خوزستان، گروه مهندسی محیط زیست

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :