ارائه مدل مفهومی برندسازی باشاخص ارزش های مصرفی موثر در مدیریت ارتباط با مشتری در کالاهای تابع مد ارتباطی با مورد مطالعاتی: جامعه مشتریان گوشی های همراه شهر کرمانشاه
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,767
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CAFM02_481
تاریخ نمایه سازی: 18 خرداد 1393
Abstract:
امروزه شرکت ها از ارزش مشتری به عنوان وسیله ای برای برای ایجاد مزیت رقابتی در بین رقبا استفاده می کنند. آن ها با درک و ایجاد ارزش از دید مشتری سعی در آن دارند تا تصویر ذهنی مناسبی از برند تجاری خود در ذهن مشتری ایجاد کنند. این مقاله با بهره گیری از تکنیک های مدیریت دانش و همچنین داده کاوی به بررسی اثر ارزش های مصرفی بر انتخاب برند(نام تجاری)گوشی های تلفن همراه پرداخته است. برای افزایش دقت در تحقیق سعی گردید، نمونه مطالعاتی با ذائقه های خریدمتفاوت و متنوع انتخاب گردد. بنابراین خریداران تلفن های همراه در کلان شهر کرمانشاه به عنوان جامعه آماری مدنظر قرار گرفت. نمونه گیری به صورت ساده تصادفی انتخاب شده و 384 نفر تعداد نمونه می باشند. همچنین با طرح یک پرسشنامه پایا باجهت گیری درباره شناخت مشتری از دو جنبه مصرفی و احساسی داده ها جمع آوری و مورد بررسی های آماری قرار گرفت.نتایج حاصل از آزمون های مختلف باتمرکز بر روی سه برند پر مصرف نخست رخ داده اند.نتایج مختلف نشان دادند، علاوه بر معنادار بودن تاثیرارزش های مصرفی بر انتخاب برند، خریدارن در منطقه جغرافیای مورد مطالعه از برند خاصی بیشترین ارزش مصرفی را دریافت نموده و همچنین بالاترین ارزش احساسی و شناختی را برای خریداران به ارمغان می آورد.بنابراین با بهرهگیری از مدیریت برند و دانش راهکارهای ارزشمندی برای نفوذ هر بیشتر به بازار برای تولید کنندگان داخلی با بهره از نتایج بیانشد.
Keywords:
Authors
هانیه محمدی
گروه مدیریت اجرائی، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات کرمانشاه
سید رضا هاشمی
کرمانشاه، کرمانشاه ، ایرانگروه آمار، دانشکده علوم پایه، دانشگاه رازی، کرمانشاه
محمدرضا منجذب
گروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد، دانشگاه علوم اقتصادی، تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :