سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,579

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ACA01_421

Index date: 14 June 2014

بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای abstract

یکی از روش های نوین مقاوم سازی سازه ها در برابر نیروهای جانبی استفاده از سیستم دیوار برشی فولادی است. این سیستم دارای ظرفیت باربری، اتلاف انرژی و شکل پذیری زیاد بوده و در مقایسه با دیوار برشی بتن آرمه سبک تر بودن آن موجب کاهش وزن سازه و در نتیجه کاهش نیروهای ناشی از زلزله به سازه می گردد. دیوار برشی فولادی می تواند در دو حالت سخت شده و سخت نشده مورد استفاده قرار گیرد. اما یکی از نوآوری هایی که می تواند در دیوار برشی فولادی به کار رود استفاده از ورق های موج دار به جای ورق های ساده است. ورق های موج دار قبلاً در جان تیر ورق ها به کار می رفته ولی ایده ی جایگزینی دیوار برشی فولادی موج دار به عنوان دیوار برشی فولادی سخت شده در سال های اخیر مطرح شده و نتایج مطلوبی نیز به دست آمده است. از این رو با توجه به تحقیقات انجام شده، در این مقاله براساس روش اجزای محدود و با استفاده ازنرم افزارansys به بررسی اثرپارامترهایی مانند اثرضخامت ورق موجدارافزایش ارتفاع دیوار و افزایش طول دهانه قاب در رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار از نظر میزان شکل پذیری و ظرفیت باربری و میزان اتلاف انرژی سیستم پرداخته شده است. نتایج تحلیل های انجام یافته بر روی نمونه های مدلسازی شده با شرایط یکسان المان های مرزی و ابعاد موج و میزان تراکم موج ثابت، نشان می دهد دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای در ضخامت های تقریبا نازک در مقایسه با ضخامت های بالا، از شکل پذیری، ظرفیت باربری و اتلاف انرژی نسبتا خوبی برخوردار بوده و دیوار های با ضخامت بالا از سختی اولیه بالاتری برخوردار می باشند. هم چنین کاربری این سیستم ها با توجه به میزان باربری و اتلاف انرژی و شکل پذیری آنها در دهانه های بلند یا قاب با ارتفاع زیاد قابل توجه می باشد

بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای Keywords:

بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای authors

معصومه اشگی

کارشناس ارشدسازه

سیروس غلامپور

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ایرانی، فریدون و یمینی، احسان، (1389)، «مقایسه سیستم دیوارهای برشی ... [مقاله کنفرانسی]
Basler, K., (1961). Strength of plate girders in Shear, Journal ...
Botros, R., and Botros, G., (2006), Nonlinear finite element analysis ...
Caccese, V., Elgaaly, M., Chen R., Experimental study of thin ...
Emami, F., Mofid, M., Vafai, A., (2013), Experimental study on ...
Bergfelt, A., and Leiva-Aravena, L., (1984), Shear Buckling of Trapezoidally ...
Hamilton, R., (1993), Behaviour of Welded Girders with Corrugated Webs, ...
Elgaaly, M., Hamilton, R., and Seshadri, A., (1996), Shear Strength ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای" توسط معصومه اشگی، کارشناس ارشدسازه؛ سیروس غلامپور، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران کاربردی و دستاوردهای نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیواربرشی فولادی ، ورق موجدارذوزنقه ای ، ظرفیت باربری ، شکل پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1579 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روش های نوین مقاوم سازی سازه ها در برابر نیروهای جانبی استفاده از سیستم دیوار برشی فولادی است. این سیستم دارای ظرفیت باربری، اتلاف انرژی و شکل پذیری زیاد بوده و در مقایسه با دیوار برشی بتن آرمه سبک تر بودن آن موجب کاهش وزن سازه و در نتیجه کاهش نیروهای ناشی از زلزله به سازه می گردد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار لرزه ای دیوار برشی فولادی موجدار ذوزنقه ای با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.