سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نحوه عملکرد سیستمهای سنجش از دور راداری

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,814

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISGC01_009

Index date: 15 February 2007

بررسی نحوه عملکرد سیستمهای سنجش از دور راداری abstract

بیش از هزار سال قبل از H.R.Hertz کشف کرد که امواج مایکروویو می تواند توسط اجسام مختلف معکس شود. اگرچه در اواسط قرن گذشته بود که مفاهیم مدرن رادار متولد شد. کاربردهای عمرانی رادار از دهه 60 شروع شد که از آن به عنوان ابزاری جهت terrain analysis و کاربردهای منابع طبیعی و ... استفاده گردید، در فاصله زمانی بین دهه ی 70 تا 90 پیشرفتهای قاب ملاحظه ای انجام شد که منتج به تولید نسل جدیدی از رادارهای تصویر بردار بنام رادار با روزنه ترکیبی یا SAR شد. با ورود سنجنده های رادار به دنیای سنجش ا زدور و ژئوماتیک بسیاری از محدودیتهای که در تهیه تصاویر اپتیکال با آنها روبر بودیم از بین رفت. ویژگیهای خاص سیستم های راداری همچون قابلیت تهیه و اخذ تصاویر در کل روز و شب، تهیه تصاویر اپتیکال با آنها روبرو بودیم از بین رفت. ویژگیهای خاص سیستمهای راداری همچون قابلیت تهیه و اخد تصاویر در کل روز و شب، تهیه تصاویر در شرایط اب و هوایی مختلف، امکان تصویربرداری از مناطق با پوشش ابری و امروزه اخذ تصاویر با قدرت تفکیک مکانی بالا توسط سیستمهای SAR همگی موجب شد تا تصاویر راداری بصورت گسترده ای در کاربردهای ژئوماتیک و سنجش از دور مورد استفاده واقع شوند. ویژگیهای منحصر سیستمهای سنجش از دور راداری خصوصیتهای متفاوتی برای تصاویر رادار نسبت به تصاویر اپتیکی به همراه داشت. وجود نویزی مانند نویز Speckle که جزء اجتناب ناپذیر تصاویر رادار همبسته است و موجب کاهش کیفیت رادیمتریک تصاویر رادار می شود و همچنین به وجود آمدن اعوجاجات هندسی مانند Foreshortening , Layover , Shadow به علت هندسه خاص تصویربرداری رادار، نشان دهنده تفاوتهای آشکار این نوع تصاویر با تصاویر اپتیکی می باشد. در این تحقیق خصوصیات تصاویر رادار جهت آشنایی بیشتر خواننده مورد بررسی قرار گرفته است.

بررسی نحوه عملکرد سیستمهای سنجش از دور راداری authors

مصطفی منصورپور

دانشکده فنی، دانشگاه تهران

زهرا رضایی

سازمان نقشه برداری کشور

مهدی ساعتی

دانشکده فنی، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ w aSnIngon, _ pp: _ _ .ompuuerن! _ ...
illsand, M.T., Kiefer, R.W., 2000. Remote Sensing and Image Interpretation. ...
Raney R.K. (1998) "Radar Fundamentals: Technical Perspective", , Manual of ...
Raney R.K. (1991) "Considerations _ _ Unique to Orbital _ ...
Henderson F.M and A.J. Lewis (ed.) (1998) "Principles and Applications ...
Richards J. A., 1993; Remote Sensing Digital Image Analysis, .An, ...
_ [11] Lee, J. S., 1983. Digital Image Smoothing and ...
Lopes A., _ and Laur, H., 1990. Maximum A Posteriori ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نحوه عملکرد سیستمهای سنجش از دور راداری" توسط مصطفی منصورپور، دانشکده فنی، دانشگاه تهران؛ زهرا رضایی، سازمان نقشه برداری کشور؛ مهدی ساعتی، دانشکده فنی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ژئوماتیک نقشه برداران ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 26 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6814 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بیش از هزار سال قبل از H.R.Hertz کشف کرد که امواج مایکروویو می تواند توسط اجسام مختلف معکس شود. اگرچه در اواسط قرن گذشته بود که مفاهیم مدرن رادار متولد شد. کاربردهای عمرانی رادار از دهه 60 شروع شد که از آن به عنوان ابزاری جهت terrain analysis و کاربردهای منابع طبیعی و ... استفاده گردید، در فاصله زمانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نحوه عملکرد سیستمهای سنجش از دور راداری با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.