سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ساختارهای ترافیک شهری اراک به منظور کاهش پیامدهای زیست محیطی حمل و نقل شهری و دستیابی به زیست بوم پایدار

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,644

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARAKDOC01_084

Index date: 14 June 2014

بررسی ساختارهای ترافیک شهری اراک به منظور کاهش پیامدهای زیست محیطی حمل و نقل شهری و دستیابی به زیست بوم پایدار abstract

گسترش شهرنشینی، افزایش استفاده از خودروهای شخصی برای عبور و مرور و کمبود زیر ساخت های حمل و نقل شهری سبب افزایش زمان سفرهای شهری، افزایش ازدحام خیابانها، زیاد شدن طول صف خودروهای منتظر حرکت، افزایش مصرف سوخت و متعاقبا گسترش آلودگی های صوتی و محیطی و در کنار آن اتلاف انرژی، وقت و سرمایه های ملی در کشور شده است. شهر اراک نیز به عنوان یکی از 8 کلانشهر آلوده کشور به دلیل بافت کلاسیک محدوده شهری، چند سالی است که درگیر معضلات عدیده محیط زیستی و شهری گردیده است. در این راستا تلاش شد با بررسی زیرساخت های ترافیکی شهر اراک در محدوده گره های ترافیکی شهر در ساعات اوج ترافیک و مفایسه آن با وضعیت عادی به ارائه راهکارهای مدیریت ترافیکی به منظور کاهش آلاینده های شهری و ارائه راهکارهای مدیریت ترافیک به منظور دستیابی به زیست بوم پایدار شهری پرداخته شود. نتایج این تحقیق نشان داد که شهر اراک دارای 6.5 ساعت پیک ترافیکی می باشد و متوسط روزانه خودروهای در حال تردد در محدوده مطالعه خیابان های امام خمینی ( ره ) و شهید بهشتی برابر با 62040 خودرو بود که در اثر تردد این حجم خودرو، سالانه به صورت متوسط 2053855 کیلوگرم انواع آلاینده ها در که « اولین طرح جامع مدیریت زیست بومی کلانشهر اراک » هوای شهر اراک منتشر می گردد. بدین منظور پیشنهاد گردید علاوه بر توجه به زیرساختهای ترافیکی، نگاهی واقع گرایانه به وضعیت فعلی کالبد شهری دارد تهیه و اجرایی گردد که لازم است در این طرح هدف گذاری کلان به منظور دستیابی به اهداف عالیه زیست بومی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در چهارچوب ظرفیت های اکولوژیکی و با مشارکت تمامی ذینفعان توسعه صورت پذیرد

بررسی ساختارهای ترافیک شهری اراک به منظور کاهش پیامدهای زیست محیطی حمل و نقل شهری و دستیابی به زیست بوم پایدار Keywords:

بررسی ساختارهای ترافیک شهری اراک به منظور کاهش پیامدهای زیست محیطی حمل و نقل شهری و دستیابی به زیست بوم پایدار authors

سیاوش آقاخانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

مهدی زندیه وکیلی

معاونت عمرانی استانداری مرکزی

زهرا خلیلی

کارشناس شهرسازی

امیر حیدری

کارشناس معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مرادی، حمید، شتاب بوشهری، نادر، کورنک بهشتی، علی، پورزاهدی، حسین، ...
قربانی، عاطفه، (1387)، مسائل ترافیک در حوزه شهری، پایگاه علمی ...
یعقوبی، نور محمد، وهمکاران، (1391)، شناسایی راه های تعیین الگوی ...
زنوز، بهروز هادی، زراء نژاد، منصور، طایی، حسن، خداپناه، مسعود، ...
بی نام -الف، 1388. گزارش زیست محیطی استان مرکزی. سازمان ...
بی نام الف، 134، مطالعات جامع حمل و نقل و ...
تولی، سمانه، (1388)، ترافیک، سایت علمی _ پژوهشی اتاب، A177536کد ...
مشاور نقش سپهر پارسه، (1373)، طرح سازماندهی بافت تاریخی بازار ...
آقاخانی، سیاوش. آباقری، فریبا. محبیان، ماندانا. 1391. بررسی روند توسعه ...
بی نام- ج، 1386، مطالعات جامع حمل و نقل و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ساختارهای ترافیک شهری اراک به منظور کاهش پیامدهای زیست محیطی حمل و نقل شهری و دستیابی به زیست بوم پایدار" توسط سیاوش آقاخانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران؛ مهدی زندیه وکیلی، معاونت عمرانی استانداری مرکزی؛ زهرا خلیلی، کارشناس شهرسازی؛ امیر حیدری، کارشناس معماری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زیست بوم پایدار و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی وضعیت ترافیکی ، حمل و نقل شهری ، پیامدهای زیست محیطی ، زیست بوم پایدار ، اراک هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1644 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش شهرنشینی، افزایش استفاده از خودروهای شخصی برای عبور و مرور و کمبود زیر ساخت های حمل و نقل شهری سبب افزایش زمان سفرهای شهری، افزایش ازدحام خیابانها، زیاد شدن طول صف خودروهای منتظر حرکت، افزایش مصرف سوخت و متعاقبا گسترش آلودگی های صوتی و محیطی و در کنار آن اتلاف انرژی، وقت و سرمایه های ملی در کشور شده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ساختارهای ترافیک شهری اراک به منظور کاهش پیامدهای زیست محیطی حمل و نقل شهری و دستیابی به زیست بوم پایدار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.