سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نحوه مدیریت پسماندهادرصنایع پتروشیمی مطالعه موردی: پتروشیمی شازند

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,208

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARAKDOC01_087

Index date: 14 June 2014

بررسی نحوه مدیریت پسماندهادرصنایع پتروشیمی مطالعه موردی: پتروشیمی شازند abstract

پسماندهای صنعتی ناشی از فعالیتهای صنایع سبک وسنگین،پالایشگاه و صنایع پتروشیمی و نیز مصرف اجتناب ناپذیر محصولات و فرآورده های شیمیایی در زندگی روزمره می باشد.با افزایش روند صنعتی شدن کشور و توسعه صنایع نفتی،مدیریت پسماندها در این مراکز اهمیت ویژه ای می یابد.تجربیات جهانی نشان داده است چنانچه بر پسماندها مدیریت مناسب دفع صورت نگیرد و با بکارگیری شیوه های علمی و فنی مخاطرات آنها کنترل وکاهش نیابد ، منشا تهدیدات فراوانی بر سلامت محیط زیست و جامعه انسانی خواهد بود.بررسی آمار و گزارشات عملکرد کنونی شیوه های دفع پسماندهای صنعتی کشور بر اساس قانون مدیریت پسماند ، حاکی از وضعیت نامطلوب مدیریت اجرایی می باشد.بطوریکه بر اساس آن قانون ، مدیریت اجرایی پسماند صنعتی بر عهده تولید کننده پسماند می باشد و بکارگیری تمهیدات نظیر کاهش و به حداقل رساندن تولید پسماندها در مبداء ، تولید کالاهایی با قابلیت بازیافت بیشتر و سهل تر ، تفکیک و جمع آوری صحیح ، بازیابی و دفع اصولی در سایه اجرای آن مدیریت به صورت مناسب و صحیح شکل خواهد گرفت.در این تحقیق پس از انجام مطالعات میدانی و مرور منابع اقدام به تهیه یک پرسشنامه که شامل نوع پسماند ، میزان تولید ، پریود آن و ... بود ، انجام شد و در نهایت سیستم مدیریت پسماند پتروشیمی شازند اراک تشریح گردید.پسماندهای مجتمع پس از شناسایی به پنج دسته عادی به مقدار 1880 کیلوگرم در روز ، پزشکی به مقدار 5 کیلوگرم در روز، کشاورزی به مقدار 300 کیلوگرم در روز ، صنعتی به مقدار 26000 کیلوگرم در روز( مقدار 15000 کیلوگرم آن لجن های آهکی می باشد ) و مخاطره آمیز به مقدار 2000 کیلو گرم در روز تقسیم می شوند که پس از تشریح سیستم مدیریت پسماند مجتمع پیشنهاداتی در راستای بهبود وضع فعلی مجتمع داده شد

بررسی نحوه مدیریت پسماندهادرصنایع پتروشیمی مطالعه موردی: پتروشیمی شازند Keywords:

بررسی نحوه مدیریت پسماندهادرصنایع پتروشیمی مطالعه موردی: پتروشیمی شازند authors

احمد سعدی

دانشجوی کارشناس یارشدالودگیهای محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد

رضوان داودپور

کارشناسی ارشد منابع طبیعی مدرس دانشگاه پیام نور

لیلا جهانبان

عضوهیئت علمی دانشگاه پیام نورواحدشازند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Alqaydi S.Industrial solid waste disposal in Dubai, UAE:A study in ...
LaGrega MD , BucKingham PL, Evans JC.Hazardous waste management .United ...
Nema AK, Gupta SK. Optimization of regional hazardous waste management ...
Geng Y , Zhu Q, Haight M.Planning for integrated solid ...
Centers for Disease Control and Prevention. Healthcare Infection Control Practices ...
Mrayyan B, Hamid MR. Management approaches to integrated solid waste ...
Department for Environmentl , Food and Rural Affairs .Consultation on ...
United State Environmentl Protection Agency.The National Biennial RCRA Hazardous Waste ...
Binavapor M.Landfill site selection for Buali, Vian and Lalejin industrial ...
Mato RRAM, Kaseva ME.Critical review of industrial and medical waste ...
Monavari M. Environmenta Impact Assessment Guidelines for Industrial E state ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نحوه مدیریت پسماندهادرصنایع پتروشیمی مطالعه موردی: پتروشیمی شازند" توسط احمد سعدی، دانشجوی کارشناس یارشدالودگیهای محیط زیست دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد؛ رضوان داودپور، کارشناسی ارشد منابع طبیعی مدرس دانشگاه پیام نور؛ لیلا جهانبان، عضوهیئت علمی دانشگاه پیام نورواحدشازند نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زیست بوم پایدار و توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسماندهای صنعتی ، صنایع پتروشیمی ، مدیریت پسماند هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1208 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پسماندهای صنعتی ناشی از فعالیتهای صنایع سبک وسنگین،پالایشگاه و صنایع پتروشیمی و نیز مصرف اجتناب ناپذیر محصولات و فرآورده های شیمیایی در زندگی روزمره می باشد.با افزایش روند صنعتی شدن کشور و توسعه صنایع نفتی،مدیریت پسماندها در این مراکز اهمیت ویژه ای می یابد.تجربیات جهانی نشان داده است چنانچه بر پسماندها مدیریت مناسب دفع صورت نگیرد و با بکارگیری شیوه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نحوه مدیریت پسماندهادرصنایع پتروشیمی مطالعه موردی: پتروشیمی شازند با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.