سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه و بررسی آزمایشگاهی اثر پارامترهای موج بر پنجه موج شکن توده سنگی

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 643

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS09_182

Index date: 14 June 2014

مطالعه و بررسی آزمایشگاهی اثر پارامترهای موج بر پنجه موج شکن توده سنگی abstract

مطالعه بر پایه مدلسازی فیزیکی یکی از مهمترین ابزار برای تخمین و بررسی پارامترها، فرمولهای حاکم و بهینه سازی شرایط طراحی و ساخت سازه های ساحلی می باشد. مقاله حاضر به مطالعه و بررسی آزمایشگاهی آبشستگی و پایداری پنجه موج شکن توده سنگی در فلوم امواجپرداخته است. در این پژوهش دو مقطع موج شکن با شیب های 1:0.66 و 1:1.2 در شرایط مختلف نوع و جنس بستر، موج و تراز آب 54h cm48 cm ، 4 T  s2 s ،12 H cm8 cm مورد مطالعه قرار گرفت . مولد موج از نوع پیستونی و تولید کننده امواج منظم بود. با داده برداری های انجام شده چنین به نظر می رسد که عمق آبشستگی در جلوی پنجه موج شکن توده سنگی، رابطه مستقیمی با ارتفاع موج، شیب سازه، تراز آب و دوره تناوب موج داشته، اما نتایج بیانگر اثر آشکار و ملموس پریود موج بر میزان عمق آبشستگی نسبت به سایر موارد می باشند. مضافأ با بررسی های انجام شده بر روی پایداری پنجه موج شکن توده سنگی، پریود موج به عنوان یکی از پارامترهای اصلی و حاکم در آسیب پنجه می باشد، بطوری که امواج پریود بلند با انرژی بیشتر، می توانند یک تهدید برای سازه محسوب شوند. همچنین نتایج در نمودار ها، جداول و شکلها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

مطالعه و بررسی آزمایشگاهی اثر پارامترهای موج بر پنجه موج شکن توده سنگی Keywords:

آبشستگی , رسوب گذاری , موج شکن توده سنگی , پریود موج

مطالعه و بررسی آزمایشگاهی اثر پارامترهای موج بر پنجه موج شکن توده سنگی authors

مجید اسکافی

کارشناس ارشد فیزیک دریا

حسین مروتی

استادیار ، دانشگاه علوم و فنون دریایی

کامران لاری

استادیار ، دانشگاه علوم و فنون دریایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Summer BM, Fredswe J. Experimental study of 2D scour ...
- Sawaragi T. (1966) Scouring due to wave action at ...
- Van der Meer JW., d Angremond, _ and Gerding, ...
- Morovati _ Field Study of siltation in to the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه و بررسی آزمایشگاهی اثر پارامترهای موج بر پنجه موج شکن توده سنگی" توسط مجید اسکافی، کارشناس ارشد فیزیک دریا؛ حسین مروتی، استادیار ، دانشگاه علوم و فنون دریایی؛ کامران لاری، استادیار ، دانشگاه علوم و فنون دریایی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نهمین همایش بین المللی مهندسی سواحل، بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آبشستگی، رسوب گذاری، موج شکن توده سنگی، پریود موج هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 643 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعه بر پایه مدلسازی فیزیکی یکی از مهمترین ابزار برای تخمین و بررسی پارامترها، فرمولهای حاکم و بهینه سازی شرایط طراحی و ساخت سازه های ساحلی می باشد. مقاله حاضر به مطالعه و بررسی آزمایشگاهی آبشستگی و پایداری پنجه موج شکن توده سنگی در فلوم امواجپرداخته است. در این پژوهش دو مقطع موج شکن با شیب های 1:0.66 و 1:1.2 ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه و بررسی آزمایشگاهی اثر پارامترهای موج بر پنجه موج شکن توده سنگی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.