سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چارچوبی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر سامانه مدیریت زنجیره تامین

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,633

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCMIS01_103

Index date: 18 February 2007

چارچوبی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر سامانه مدیریت زنجیره تامین abstract

از آنجائیکه، از اهداف عمده مراکز پژوهشی، تبیین، اجرا و به بار نشاندن فعالیتهای پژوهشی در سطوح مختلف است، مدیریت بهینه این فعالیتها می طلبد که از محمل مناسبی برا ی بکارگیری درست و به هنگام فرآیندهای ضروری استفاده شود . هرجند تا به اکنون رویکردهای فرآیندنگر کوناکونی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی در قالب مدیریت نیازمندیها، مدیریت منابع، مدیریت خواسته ها ( اهداف ) و مدیریت نیازهای کاربران، پیشنهاد شده معذالک این رویکردها بطور صرف پاسخگوی شرایط حاکم بر یک سازمان پژوهشی نبوده، ضمن آنکه استفاده بلاواسطه از آنها، بخاطر پیچیدگی پارامترهای مربوطه ، در بسیاری موارد با اشکال مواجه می شود . در این ارتباط، برآن شدیم تا از سامانه مدیریت زنجیرا تامین SCM ، بهره جوییم . در این مقاله ، مراحل مورد نظر در پژوهش به منوالی مشابه با مراحل مدیریت زنجیره تامین در نظر گرفته شده است، بگونه ایکه در هر مرحله برخی از نیازهای سازمان پژوهشی پوشش داده می شود . جهت روشن ساختن توانمندیهای چارچوب پیشنهادی، کاربرد آن در یک سازمان پژوهشی در حوزه فناوری اطلاعات به بررسی گذارده میشود .

چارچوبی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر سامانه مدیریت زنجیره تامین Keywords:

چارچوبی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر سامانه مدیریت زنجیره تامین authors

مریم طایفه محمودی

گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت

کامبیز بدیع

گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت

محمود خراط

گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت

سوگل بابازاده خامنه

گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
F.Albertyn, 4Comparing Possible E-Processes?, Proceedings of the 16th Annual NACCQ, ...
P.Harmon, ، Business Process Trends in 2004- A Practical Perspective", ...
M.Siegelaub, _ PRINCE2 Can Complement PMBOK, Guide and Your PMP, ...
H.M. Kim, R. Ramkaran, ،Best practices in e-business process Ianagement: ...
Ram Ganeshan and Terry P. Harrison. An Introduction to Supply ...
S. Chopra, P.Meindl, *Supply Chain Management _ 3rd edition, Prentice ...
M. Hugos, ،Essentials of supply chain management? , NJ, John ...
J.Geunes, P.M.Pardalos, H.Romeijn, *Supply chain management: models, applications, and research ...
Bob.I.Young , "A Review of Approaches to Supply Chain c ...
R.Ganeshan and T.P. Harrison, ،0An Introduction to Supply Chain Management ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چارچوبی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر سامانه مدیریت زنجیره تامین" توسط مریم طایفه محمودی، گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت؛ کامبیز بدیع، گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت؛ محمود خراط، گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت؛ سوگل بابازاده خامنه، گروه مهندسی دانش و سیستمهای هوشمند، پژوهشکده فناوری اطلاعات، مرکز ت نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت زنجیره ی تامین و سیستم های اطلاعات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت فعالیت پژوهشی، سامانه مدیریت زنجیره تامین، رویکرد فرآیند نگر، بستر یکپارچه، سازمان پژوهشی IT هستند. این مقاله در تاریخ 29 بهمن 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1633 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از آنجائیکه، از اهداف عمده مراکز پژوهشی، تبیین، اجرا و به بار نشاندن فعالیتهای پژوهشی در سطوح مختلف است، مدیریت بهینه این فعالیتها می طلبد که از محمل مناسبی برا ی بکارگیری درست و به هنگام فرآیندهای ضروری استفاده شود . هرجند تا به اکنون رویکردهای فرآیندنگر کوناکونی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی در قالب مدیریت نیازمندیها، مدیریت منابع، مدیریت خواسته ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چارچوبی برای مدیریت فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر سامانه مدیریت زنجیره تامین با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.