سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت دانش انسان مدار کلید توسعه پایدار سازمانی

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,893

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHRD01_011

Index date: 20 February 2007

مدیریت دانش انسان مدار کلید توسعه پایدار سازمانی abstract

از میان مفاهیمی که طی دهه 1980 و 1990 در مدیریت مطرح شدند مانند مدیریت کیفیت جامع، مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار، یادگیری سازمانی، مدیریت دانش و ... به نظر میرسد که دانش و مدیریت دانش توجه زیادی را در محافل دانشگاهی و تجاری به خود اختصاص داده باشند. رویارویی با رقابت جهانی و محیطهای که روز به روز پویاتر می شدند . سازمانها را مجبور کرد افرادی را با استعدادهای مختلف درکنار هم گرداوری کند و از تجربه آنها برای دستیابی به بازارها و تکنولوژی ها یجدید استفاده نمایند. سازمانهای عمومی بزرگ که زمانی به واسطه زیر بناهای تکنولوژیکی و امکانات فیزیکی عظیمشان شکست ناپذیر به نظر می رسیدند، درپاسخ به نیازهای متغیر بازار و مشتریان ، انعطاف پذیری لازم را نداشتند و نمی توانستند در محیط های پیچیده و پویای امروزی دوام بیاورند. همه این چالشها به این دلیل اتفاق می افتاد که مدیران به طور سنتی با منابع فیزیکی و مشهود سر و کار داشتند. در حالی که در جامعه فرا صنعتی کنونی، یک منبع استراتژیک نامشهود به نام دانش مطرح شده است که از آن تحت عنوان منبع کلیدی برای اقتصاد امروز نیز یاد می شود. همه این موارد باعث توجه بیشتر به مقوله دانش و مدیریت دانش درچند سال اخیر شده است. متعاقب درک اهمیت دانش از سوی سازمان ها ، سیستم های مدیریت دانش سازمانی (OKMS) برای مدیریت دانش شکل گرفتند. نسل اول دیدگاههای را که برای مدیریت دانش مطرح شدند می توان مدیریت دانش تکنولوژی مدار نامید. در این سیستم ها که باموفقیت نیز روبرو نشدند انسان نقش چندان مهمی در فرایندهای مدیریت دانش – مخصوصا فرایندهای خلق و انتشار دانش – نداشت. در نسل دوم، مدیریت دانشمدیریت دانش انسان مدار – چالش مدیریت افراد مطرح شد. در این سیستم ها ضمن استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته به ویژه فناوری اطلاعات، انسان نقل اضلی را در فرایندهای مدیریت داشتن عهده دار می باشد. استفاده از این رویکرد برای مدیریت دانش منجر به ایجاد مزیت رقابتی برای سازمان می گردد. امروزه بسیاری از شرکتهای پیشرو این رویکرد را برای مدیریت دانش سازمانی خود انتخاب کرده اند.

مدیریت دانش انسان مدار کلید توسعه پایدار سازمانی Keywords:

مدیریت دانش , سیستم مدیریت دانش سازمانی , گروه های عمل , مدیریت دانش انسان مدار , مدیریت منابع انسانی , توسعه منابع انسانی

مدیریت دانش انسان مدار کلید توسعه پایدار سازمانی authors

احمد راه چمنی

مدیر بازرگانی و بازاریابی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ardichvili, Alexander, Ph. D.University of Illions, " The Role of ...
Bollinger, Audrey S. and Smith, Robert D., 2001, _ Managing ...
Carter, Chris and Scarbrough, Harry, 2001, _ Towards a second ...
Filius, Rene e, Jong Jan A. de, Roelofs, Erick C., ...
Hislop, Donald, 2003, _ linking human resource management and knowledge ...
Ladd, A, and Ward, Mark A., August 2002, _ An ...
McAdam, Rodney, and McCreedy, Sandra, 1999, "A critical review of ...
Meso, p., and Smith, R., 2000, _ A re source-based ...
Soliman, Fawzy, and Spooner, keri, 2000, "Strategies for implementing knowledge ...
Yahya, Salleh, and Goh, Wee-Keat, 2002, _ Managing human resources ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت دانش انسان مدار کلید توسعه پایدار سازمانی" توسط احمد راه چمنی، مدیر بازرگانی و بازاریابی نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس توسعه منابع انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت دانش ، سیستم مدیریت دانش سازمانی ، گروه های عمل ، مدیریت دانش انسان مدار ، مدیریت منابع انسانی ، توسعه منابع انسانی هستند. این مقاله در تاریخ 1 اسفند 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4893 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از میان مفاهیمی که طی دهه 1980 و 1990 در مدیریت مطرح شدند مانند مدیریت کیفیت جامع، مهندسی مجدد فرایندهای کسب و کار، یادگیری سازمانی، مدیریت دانش و ... به نظر میرسد که دانش و مدیریت دانش توجه زیادی را در محافل دانشگاهی و تجاری به خود اختصاص داده باشند. رویارویی با رقابت جهانی و محیطهای که روز به روز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت دانش انسان مدار کلید توسعه پایدار سازمانی با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.