سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,522

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MYBOOD01_156

Index date: 15 June 2014

انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک abstract

درک نیازهای اساسی، ارزش و بینش مصرف‌کننده کلید توسعه محصولات جدید مخصوصاً غذاهای عملکردی است، به این معنی که مصرف‌کننده باید مزایای سلامت بخشی غذا را درک کند. مصرف باکتری پروبیوتیک از طریق محصولات غذایی یک ایده جهت پایدار کردن بالانس میکروفلور روده است. افزودن پروبیوتیک ها به محصولات غذایی یک روش طبیعی افزایش عملکردی این محصولات است. پروبیوتیک‌ها به صورت میکروارگانیسم‌های زنده‌ای تعریف می‌شوند که وقتی به میزان کافی تکثیر می‌شوند سبب ایجاد اثرات مفید سلامت‌بخشی بر میزبان می‌شوند. باکتری‌های اسیدلاکتیک، پروبیوتیک های معروفی هستند که هنگامی که به مقدار زیادی در تهیه غذاها استفاده می‌شود قادر به زنده ماندن در هنگام عبور از دستگاه گوارش و چسبیده به سلول‌های روده جهت کمک به تعادل روده هستند. ولی به شرایط اسیدی معده که PH آن‌کمتر از 2 است بسیار حساس هستند.انکپسولاسیون فرایند پوشش مداوم در اطراف یک ماتریکس داخلی است که این ماترکیس در داخل دیوار کپسول به عنوان یک هسته محصول می‌شود.انکپسولاسیون با پروتئین‌های ژل شده توسط رنین، انکپسولاسیون با پروتئین‌های آب پنیر ژل شده، انکپسولاسیون پریبیوتیک ها صورت می‌گیرد که مهمترین آن استفاده از آلژینات نشاسته می‌باشد در مطالعه اخیر پیشنهاد گردیده است تا از روش‌های مختلفی از جمله انکپسولاسیون این باکتری‌ها جهت افزایش رشد و زنده‌مانی‌شان استفاده شود. نتایج نشان داده است که باکتری‌های پروبیوتیک انکپسوله شده در روده به آرامی آزاد شده و تعداد این باکتری‌های انکپسوله شده در روده نسبت به باکتر‌های پروبیوتیک آزاد افزایش قابل توجهی داشته است.

انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک Keywords:

انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک authors

سمیرالسادات دربندی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، علوم و تحقیقات ، دانشگاه آزاد اسلامی یزد،ایران

علی یاسینی اردکانی

استادیار، گروه علوم و غذایی ، علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Brannon, C.A. (2006). Prebiotics as _ Today's Dietitian, 8(8), 12-21. ...
Champagne, C.P., C. Lacroix and I Sodini-Gallot, 1994. Immobilized cell ...
FAO, (2001). Food and Agriculture Organization of the United Nations ...
Farnworth, E.R. (2005). The beneficil health effects of fermented foods ...
Lourens -Hattingh, _ and Viljoen, B.C. (2001). Yogurt as probiotic ...
Shah, N.P. (2007). Functional cultures and health benefit, International Dairy ...
Stanton, C., Ross, R.P., Fitzgerald, G.F., and Sinderen, D.V. (2005). ...
Sultana, K., Godward, G., Reynolds, N., Arumug aswamy, R., Peiris, ...
Tamime, A.(2005). Probiotic Dairy Products. Dairy Science and Technology Consultant. ...
Vidhyalakshmi _ R., Bhakyaraj, R., Subb=hasree, R.S. (2009). Encapsulation" The ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک" توسط سمیرالسادات دربندی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه علوم و صنایع غذایی، علوم و تحقیقات ، دانشگاه آزاد اسلامی یزد،ایران؛ علی یاسینی اردکانی، استادیار، گروه علوم و غذایی ، علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کاربرد علوم و فناوریهای نوین در کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پروبیوتیک، ماست، انکپسولاسیون هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3522 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که درک نیازهای اساسی، ارزش و بینش مصرف‌کننده کلید توسعه محصولات جدید مخصوصاً غذاهای عملکردی است، به این معنی که مصرف‌کننده باید مزایای سلامت بخشی غذا را درک کند. مصرف باکتری پروبیوتیک از طریق محصولات غذایی یک ایده جهت پایدار کردن بالانس میکروفلور روده است. افزودن پروبیوتیک ها به محصولات غذایی یک روش طبیعی افزایش عملکردی این محصولات است. پروبیوتیک‌ها به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انکپسوله کردن باکتری‌های پروبیوتیک با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.