سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه‌سازی همزمان فرآیندهای ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن و ازدیاد برداشت در یکی از مخازن نفتی ایران

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 733

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCOGP03_007

Index date: 15 June 2014

بهینه‌سازی همزمان فرآیندهای ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن و ازدیاد برداشت در یکی از مخازن نفتی ایران abstract

تلاش جهت کاهش میزان گازهای گلخانه‌ای در جوزمین یکی از مسائل مهم در بسیاری از صنایع از جمله صنعت نفت و گاز است. مطالعات محیط زیستی دی اکسید کربن در حدود 64 درصد از کل گازهای گلخانه‌ای را شامل می‌شود و علت اصلی افزایش دمای زمین و تغییرات آب و هوایی می‌باشد. فرآیند ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن در مخازن نفتی و گازی راه حلی مناسب برای مدیریت انتشار این گاز و جلوگیری از ورود آن به جو می‌باشد، از طرفی با توجه به کاهش بازدهی چاه‌های نفت کشور در سالهای اخیر، صیانت از این مخازن و تزریق به موقع انواع گاز به آن‌ها ضروری است. در این مطالعه تزریق پیوسته دی اکسید کربن به منظور بهینه‌سازی میزان دی اکسید کربن ذخیره شده که برای بهینه‌یابی از الگوریتم ژنتیک استفاده شده است. همچنین تأثیر مکان چاه‌های تزریقی مکان و طول مشبک کاری آن‌ها بر میزان ازدیاد برداشت و دفع گاز دی اکسید کربن مورد مطالعه قرار گرفته است، اثر این عامل و هم‌چنین طول و مکان مشبک کاری بر میزان ذخیره گاز و نیز ازدیاد برداشت نفت بررسی گردید.

بهینه‌سازی همزمان فرآیندهای ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن و ازدیاد برداشت در یکی از مخازن نفتی ایران Keywords:

ذخیره‌سازی دی اکسید کربن , ازدیاد برداشت نفت , اکلیپس 300 , بهینه‌سازی مکان چاه‌های تزریقی

بهینه‌سازی همزمان فرآیندهای ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن و ازدیاد برداشت در یکی از مخازن نفتی ایران authors

مجید رشتی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، گروه مهندسی نفت، امیدیه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Erbas, F. Gumrah, (200 1)The Use of Genetic Algorithms as ...
Cakici, M. D., Co-optimizati _ of Oil Recovery and Carbon ...
Tavakolia. M, Jalili F. F, Emadi. M. A, (2004) Production ...
Trivedi J.J, T. Babadagli University of Alberta (2005), CO2 and ...
Garcia, R. G., Reservoir Simulation of CO2 Sequestration and Enhanced ...
Babadagli, T., University of Alberta, Civil and Environmenta Eng, )2006) ...
Kumar, D., Optimization of Well Settings to Maximize Residually Trapped ...
Graduate School of the University of Texas at Austin in ...
Leach. A, Charles F. Mason, Klaasvan:t Veld, (2011) Co -optimization ...
Benson, S, M., Li, B., Krause, M., Krevor, S., Kuo, ...
Carbon Sequestration: Multiphase Flow of CO2 and Water in Reservoir ...
Gorecki, John A. Hamling, Ryan J. Klapperich, Edward N. Steadman, ...
Haupt, R. L. Haupt, S. E., Practical Genetic Algorithms, John ...
Wilkinson, J, R., Leahy-Dios, A.. Teletzke, G, F., Dickson, J, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه‌سازی همزمان فرآیندهای ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن و ازدیاد برداشت در یکی از مخازن نفتی ایران" توسط مجید رشتی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه، گروه مهندسی نفت، امیدیه، ایران؛ محمد نیکوکار نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی نفت، گاز و پتروشیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ذخیره‌سازی دی اکسید کربن، ازدیاد برداشت نفت، اکلیپس 300، بهینه‌سازی مکان چاه‌های تزریقی هستند. این مقاله در تاریخ 25 خرداد 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 733 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تلاش جهت کاهش میزان گازهای گلخانه‌ای در جوزمین یکی از مسائل مهم در بسیاری از صنایع از جمله صنعت نفت و گاز است. مطالعات محیط زیستی دی اکسید کربن در حدود 64 درصد از کل گازهای گلخانه‌ای را شامل می‌شود و علت اصلی افزایش دمای زمین و تغییرات آب و هوایی می‌باشد. فرآیند ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن در مخازن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه‌سازی همزمان فرآیندهای ذخیره‌سازی گاز دی اکسید کربن و ازدیاد برداشت در یکی از مخازن نفتی ایران با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.