تولید نانو کامپوزیت Fe-Cr تقویت شده با ذرات Al2O3 ساخته شده به روش آلیاژسازی مکانیکی و بررسی تفت جوشی فاز مایع B بر روی ساختار آن

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 688

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NANOO01_179

تاریخ نمایه سازی: 9 تیر 1393

Abstract:

فرآیند آلیاژسازی مکانیکی یکی از رایج ترین روش ها در ساخت نانو کامپوزیت های تقویت شده با ذرات اکسیدی به شمار می رود. توزیع یکنواخت ذرات تقویت کننده در زمینه، از مهمترین پارامترهای مورد توجه در تولید این کامپوزیت ها می باشد. در این تحقیق برای رسیدن به ساختاری همگن، مخلوط پودرهای اولیۀ Fe2O3-Cr2O3-Al-Fe-Cr تحت عملیات آسیاب کاری قرار گرفتند تا پس از افزایش زمان آسیاب کاری طی فرآیند جا به جایی در حالت جامد، نانو کامپوزیت Fe-Cr-Al2O3 تولید شود، که الگوهای پراش پرتو ایکس پس از فرآیند آسیاب کاری، سنتز نانو کامپوزیت مذکور صدق کردند. در مرحله دوم این پژوهش تف جوشی به کمک فاز مایع B بر روی نانو کامپوزیت تولید شده، صورت گرفت. عملیات تف جوشی در دماهای مختلف 1200-1100-1000-900 درجه سانتیگراد در محیط هیدروژن بر روی نمونه های آسیاب شده صورت گرفت. بررسی های ریزساختاری و فازی پس از عملیات تف جوشی توسط میکروسکوپ نوری و الکترونی، همچنین آنالیز پراش پرتوی ایکس بر روی این نانو کامپوزیت صورت گرفت. نتایج بدست آمده کارآمدی فرآیند آلیاژسازی مکانیکی را برای تولید این نانو کامپوزیت و افزودن عنصر B را جهت تف جوشی فاز مایع نانو کامپوزیت مذکور ثابت کرد.

Keywords:

نانو کامپوزیت Fe-Cr-Al2O3 آلیاژسازی مکانیکی , تف جوشی فاز مایع

Authors

محسن دقایقی

کارشناس ارشد مهندسی مواد

خلیل رنجبر

استاد گروه مهندسی مواد دانشگاه شهید چمران اهواز

بهنام لطفی

استادیار گروه مهندسی مواد دانشگاه شهید چمران اهواز

غلامحسین برهانی

استادیار دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی مالک اشتر اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :