بررسی وضعیت پایداری کشاورزی برنجکاران شهرستان طارم (مورد مطالعه: روستایجزلاندشت)
Publish place: Sixth Conference on Agricultural Research Findings
Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 524
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RCANR06_336
تاریخ نمایه سازی: 9 تیر 1393
Abstract:
تحقیق توصیفی- همبستگی حاضر با هدف کلی بررسی وضعیت پایداری کشاورزی برنجکاران شهرستان طارم در روستایجزلاندشت انجام گرفت. جامعه آماری این تحقیق را تمامی کشاورزان برنجکار روستای جزلاندشت تشکیل میدادند(N =115)که بر اساس جدول کرجسی- مورگان، تعداد 90 نفر از آنان از طریق روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار گردآوری دادهها پرسشنامه بود. نتایج بدست آمده از تحقیق در خصوص شاخصهای مختلف پایداری نشان داد که سه گویه میزان استفاده از سموم شیمیایی در مبارزه با آفات و بیماریها ، میزان بکارگیری ادوات و ماشینآلات کشاورزی و میزان بکارگیری روشهای مکانیکی برای از بین بردن علفهای هرز ، بیشترین میزان اولویت را در مقایسه با سایر گویهها داشتند. بر اساس یافتههای پژوهش مشخص شد که میزان پایداری کشاورزی45/21 درصد از برنجکاران مورد مطالعه در سطح کم، 42/5 درصد در سطح متوسط، 8/3 درصد در سطح زیاد و 4 درصد در سطح خیلی زیاد بود.
Keywords:
Authors
روح اله رضائی
ستادیار، گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه زنجان
لیلا صفا
دانشجوی دکتری، ، گروه ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه تهران
توحید نقی پور
دانش آموخته کارشناسی، ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه زنجان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :