سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه اثر قطر متوسط سنگدانه ها روی هیدرولیک جریان در بندهای پاره سنگی

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 714

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWMSWRM06_131

Index date: 12 July 2014

مطالعه اثر قطر متوسط سنگدانه ها روی هیدرولیک جریان در بندهای پاره سنگی abstract

بندهای تأخیری پاره سنگی یکی از روش های سازه ای کنترل سیلاب بوده که با دپو کردن سنگدانه ها در عرض رودخانه ایجاد می شوند. ارزانی، در دسترس بودن و دوام سنگدانه ها سبب شده که این سازه ها به عنوان یکی از روش های مقرون به صرفه جهت کنترل سیلاب به کار گرفته شوند. از ویژگی های اصلی این بندها انعطاف پذیر بودن آن هاست، به گونه ای که بند تراوا ضمن ذخیره مقدار متناسب حجم سیلاب ورودی، در مقابل سیلاب های بزرگی که از روی آن ها عبور می کند، تغییر شکل لازم را در خود ایجاد کرده تا از گسیختگی و تخریب ناگهانی مصون بماند. طراحی مناسب این بندها نیازمند شناخت عوامل تاثیرگذار بر هیدرولیک جریان می باشد. در این مطالعه تغییرات پروفیل سطح آب در چند مدل با دانه بندی متفاوت مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که شیب پروفیل سطح آب در مدل های ساخته شده با سنگدانه های کوچکتر بیشتر بوده و این امر به تاخیر بیشتر در پیک سیلاب کمک خواهد کرد .

مطالعه اثر قطر متوسط سنگدانه ها روی هیدرولیک جریان در بندهای پاره سنگی Keywords:

بند پاره سنگی , کنترل سیلاب , گرادیان هیدرولیکی و محیط متخلخل

مطالعه اثر قطر متوسط سنگدانه ها روی هیدرولیک جریان در بندهای پاره سنگی authors

ابراهیم امیری تکلدانی

دانشیار گروه مهندسی آبیاری و آبادانی، دانشگاه تهران،کرج، ایران

محمدهادی داودی

دانشیار پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، تهران، ایران

فرزانه قادری نسب گروهی

دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حیدری، م. 1386. مدل دو بعدی جریان عبوری از داخل ...
ریاحی مدوار، ح. 1385. تعیین دبی جریان هم‌زمان درون و ...
قادری، ک. 1381. رندیابی سیل از درون و روی سدهای ...
قاضی مرادی، ا. 1385. بررسی اثرات جریان‌های روگذر روی خصوصیات ...
Chanson, H. (2009). Embankment Overtopping Protections System and Earth Dam ...
Maeno, S., Michioku, K., Ohnishi, T. and Morinaga, s "Hydraulic ...
Michioku, K., Maeno, S., Furusawa, T., and Haneda, M. (2005), ...
Mohamed, H. I. (2010), "Flow _ Gabion Weirs", Journal of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه اثر قطر متوسط سنگدانه ها روی هیدرولیک جریان در بندهای پاره سنگی" توسط ابراهیم امیری تکلدانی، دانشیار گروه مهندسی آبیاری و آبادانی، دانشگاه تهران،کرج، ایران؛ محمدهادی داودی، دانشیار پژوهشکده حفاظت خاک و آبخیزداری، تهران، ایران؛ فرزانه قادری نسب گروهی، دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی آبخیز داری و مدیریت منابع آب و خاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بند پاره سنگی، کنترل سیلاب، گرادیان هیدرولیکی و محیط متخلخل هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 714 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بندهای تأخیری پاره سنگی یکی از روش های سازه ای کنترل سیلاب بوده که با دپو کردن سنگدانه ها در عرض رودخانه ایجاد می شوند. ارزانی، در دسترس بودن و دوام سنگدانه ها سبب شده که این سازه ها به عنوان یکی از روش های مقرون به صرفه جهت کنترل سیلاب به کار گرفته شوند. از ویژگی های اصلی این ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه اثر قطر متوسط سنگدانه ها روی هیدرولیک جریان در بندهای پاره سنگی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.