بررسی عملکرد سیستم جمع آوری فاضلاب نسبت به ورود رواناب های سطحی با استفاده از مدل SWMM (مطالعه موردی: زیتون کارمند شهر هواز)

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,293

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

GUPSD01_0930

تاریخ نمایه سازی: 21 تیر 1393

Abstract:

علی رغم مجزا بودن شبکه فاضلاب شهر اهواز، به دلیل عدم وجود یک سیستم جمع آوری آبهای سطحی در منطقه، این شبکه به عنوان انتقال دهنده اصلی رواناب ها نیز در نظر گرفته می شود. هدف از این تحقیق، تخمین رواناب حاصل از بارش در دوره های بازگشت مختلف، بررسی توان شبکه فاضلاب در انتقال این رواناب ها و برآورد میزان سیلاب شهری ناشی از آنها می باشد. منطقه مودر مطالعه، یتون کارمندی اهواز است که برای آنالیز شبکه فاضلاب آن از مدل SWMM استفاده شد. دروه های بازگشت 2، 5 و 10 سال با توجه به ویژگی های منطقه و بر اساس آئین نامه های موجود، انتخاب گردید. نتایج نشان داد در هر دوره بازگشت، شبکه جمع آوری فاضلاب تنها می تواند بخش کوچکی از رواناب تولید شده در حوضه را عبور دهد و مابقی به عنوان سیلاب، سبب آبگرفتگی معابر خواهد شد. این شبکه در هر صورت قابلیت انتقال رواناب حاصله را ندارد و حتی بارش های با دوره بازگشت 2 سال هم می تواند سبب بروز آبگرفتگی شدید در سطح معابر گردد.

Keywords:

Authors

نسیم عسکری پور

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران- محیط زیست، دانشگاه شهید چمران اهواز

حیدر زارعی

استادیار گروه هیدرولوژی و منابع آب، دانشگاه شهید چمران اهواز

علی محمد آخوند علی

استادیار گروه هیدرولوژی و منابع آب، دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :