سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی شاخصه های طراحی معماری همساز و همگون با اقلیم و ارائه راهکارهای بهینه برای طراحی در این اقلیم (نمونه موردی: طراحی معماری اقلیمی در اقلیم سرد و کوهستانی شهر سنندج)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,720

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GUPSD01_1254

Index date: 12 July 2014

بررسی شاخصه های طراحی معماری همساز و همگون با اقلیم و ارائه راهکارهای بهینه برای طراحی در این اقلیم (نمونه موردی: طراحی معماری اقلیمی در اقلیم سرد و کوهستانی شهر سنندج) abstract

مفهوم پایداری در دهه 1970 میلادی، نتیجه آگاهی بشر نسبت به مسائل محیط زیست و مشکلات فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی می باشد. یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار، حفظ طبیعت و اصلاح نگاه به آن و همچنین اهمیت نقش اقلیم در م عماری است. آنجه که در این تحقیق مورد توجه قرار گرفته است رویکرد معماری پایدار نسبت به مسائل محیطی و اقلمی است؛ هر چند که جداکردن این موضوع از سایر جنبه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کاری دشوار است. هدف این تحقیق این است که با توجه به رشد جمعیت شهر سنندج و الزام به زندگی آپارتمان نشینی و اقلیم سرد کوهستانی، مجتمع مسکونی در سنندج طراحی شود که از الگوهای معماری پایدار در جهت سازگاری با اقلیم و طبیعت استفاده شود و در طراحی حجم های مسکونی سعی شود از معماری پلکانی و بومی منطقه که بعد پایداری نیز دارد استفاده شود. همچنین آسایش و آارمش ساکنین مجتمع مسکونی مورد اهمیت قرار گیرد. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی تحلیلی می باشد که نتایج به دست آمده از این تحقیق با هدف معماری پایدار و رویکرد طراحی اقلیمی به اصلاح رابطه انسان، معماری و اقلیم و محیط می پردازد.

بررسی شاخصه های طراحی معماری همساز و همگون با اقلیم و ارائه راهکارهای بهینه برای طراحی در این اقلیم (نمونه موردی: طراحی معماری اقلیمی در اقلیم سرد و کوهستانی شهر سنندج) Keywords:

بررسی شاخصه های طراحی معماری همساز و همگون با اقلیم و ارائه راهکارهای بهینه برای طراحی در این اقلیم (نمونه موردی: طراحی معماری اقلیمی در اقلیم سرد و کوهستانی شهر سنندج) authors

شاهین برزگران

کارشناسی ارشد معماری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج-۶

حسین بگما

کارشناسی ارشد معماری، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سنندج

امیراحمد امینیان

عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فولر مور(1999)، درک رفتار سازه ها، ترجمه محمود گلابچی، موسسه ...
فرج زاده اصل‌منوچهر، بررسی انطباق معماری ساختمانهای شهر سنندج با ...
فرجی ملایی، امین، اقلیم سرد در ایران و معماری ساختمان ...
.بهیار، محمد باقر، ‌بررسی نقش عوامل جوی در انتخاب نوع ...
کسمائی، مرتضی، اقلیم و معماری، اصفهان، نشرخاک، .1383 ...
کسمایی، مرتضی ؛راهنمای طراحی اقلیمی؛'مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، 1368. ...
کسمایی مرتضی؛ پهنه بندی اقلیمی ایران، مسکن و محیط های ...
_ (1387)، رابطه توسعه پایدار و طراحی اقلیمی بناهای منطقه ...
اولسن همانس ملی حغرافیا.سهر ساز ی و و سمعه داندار- ...
ایمانی الناز، فن آوری نوین در معماری و تعامل آن ... [مقاله ژورنالی]
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی شاخصه های طراحی معماری همساز و همگون با اقلیم و ارائه راهکارهای بهینه برای طراحی در این اقلیم (نمونه موردی: طراحی معماری اقلیمی در اقلیم سرد و کوهستانی شهر سنندج)" توسط شاهین برزگران، کارشناسی ارشد معماری، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج-۶؛ حسین بگما، کارشناسی ارشد معماری، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی سنندج؛ امیراحمد امینیان، عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، مشهد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی جغرافیا، شهرسازی و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی، اقلیم، معماری، همسازی، سنندج هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1720 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مفهوم پایداری در دهه 1970 میلادی، نتیجه آگاهی بشر نسبت به مسائل محیط زیست و مشکلات فرهنگی- اجتماعی و اقتصادی می باشد. یکی از مهمترین اهداف توسعه پایدار، حفظ طبیعت و اصلاح نگاه به آن و همچنین اهمیت نقش اقلیم در م عماری است. آنجه که در این تحقیق مورد توجه قرار گرفته است رویکرد معماری پایدار نسبت به مسائل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی شاخصه های طراحی معماری همساز و همگون با اقلیم و ارائه راهکارهای بهینه برای طراحی در این اقلیم (نمونه موردی: طراحی معماری اقلیمی در اقلیم سرد و کوهستانی شهر سنندج) با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.