سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از کابلهای ابر رسانا برای سیستم های راه آهن برقی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,466

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HSRC01_069

Index date: 12 July 2014

استفاده از کابلهای ابر رسانا برای سیستم های راه آهن برقی abstract

پیشرفتهای تکنیکی و اقتصادی در انتقال و توزیع قدرت الکتریکی مرهون توسعه فن آوریهای نو می باشد. در حال حاضر با ظهور ابررساناهای دمای بالا این بخش از صنعت با تحولی عظیم روبرو شده است. به منظور طراحی جدید و اجرای موثر نسل بعدی سیستمهای راه آهن برق مستقیم DC، به خصوص برای صرفه جویی قابل توجه در خطوط راه آهن برق مستقیم، مطالعه ی امکان بکارگیری کابلهای قدرت ابر رسانا در این سیستم ها انجام شده است. در این مقاله فرض شده که یک کابل ابر رسانا برای اتصال منبع تغذیه الکتریکی ایستگاه های فرعی به قطارها، بکار گرفته شده است. یک مدل تحلیلی خط بوسیله ی یک مدار الکتریکی توصیف شده، که بوسیله ی نرم افزار-Simulink MATLAB تحلیل شده است. از ولتاژهای محاسبه شده و جریانهای مدار، ترمز بازیابنده (regenerative brake) و تلفات انرژی برآورد شد. همچنین بارهای گرمایی کابلهای قدرت ابر رسانا و بازده برودتی، صرفه جویی انرژی در کل سیستم ارزیابی شد. نتایج نشان داده است که ورود کابل های ابررسانا می تواند استفاده از ترمز بازیابنده، کاهش تعداد ایستگاه های فرعی، کاهش هزینه ی نگهداری، کاهش تلفات وغیره را بهبود بخشد.

استفاده از کابلهای ابر رسانا برای سیستم های راه آهن برقی Keywords:

استفاده از کابلهای ابر رسانا برای سیستم های راه آهن برقی authors

شهاب شریعتی

کارشناس ارشد مهندسی برق گرایش الکترونیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.

حسین شریعتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش راه و ترابری، دانشکده تحصیلات تکمیلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، بزرگراه آهنگ، تهران،

رضا مویدفر

استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اراک، اراک، ایران.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حیدری، حسین، "کاربرد ابرسانا در سیستم‌های الکتریکی، انتشارات دانشگاه علم ...
Masuda T, Yumura H, Watanabe M, Takigawa H, Ashibe Y, ...
Tomita M, Fukumoto Y, Suzuki K, Muralidhar M. Development of ...
Tomita M, Suzuki K, Fukumoto Y, Ishihara A, Muralidhar M ...
Takagi R. Energy saving techniques for the power feeding network ...
Hiroyuki Ohsakia, Zhen Lva, Masaki Sekinob, Masaru Tomitac. Application of ...
Okada Y, Koseki T. Energy management for regenerative brakes on ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از کابلهای ابر رسانا برای سیستم های راه آهن برقی" توسط شهاب شریعتی، کارشناس ارشد مهندسی برق گرایش الکترونیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران.؛ حسین شریعتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش راه و ترابری، دانشکده تحصیلات تکمیلی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، بزرگراه آهنگ، تهران، ؛ رضا مویدفر، استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اراک، اراک، ایران. نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کابل ابر رسانا؛ راه آهن برق مستقیم؛ ترمز بازیابنده ؛ قطار برقی هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1466 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیشرفتهای تکنیکی و اقتصادی در انتقال و توزیع قدرت الکتریکی مرهون توسعه فن آوریهای نو می باشد. در حال حاضر با ظهور ابررساناهای دمای بالا این بخش از صنعت با تحولی عظیم روبرو شده است. به منظور طراحی جدید و اجرای موثر نسل بعدی سیستمهای راه آهن برق مستقیم DC، به خصوص برای صرفه جویی قابل توجه در خطوط راه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از کابلهای ابر رسانا برای سیستم های راه آهن برقی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.