سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,938

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRANQMS01_067

Index date: 16 July 2014

ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک abstract

حقایق و امارهای مربوط به کشاورزی ارگانیک حاکی از آن است که کشاورزی ارگانیک در مسیر رشد و پویایی قرار گرفته است. سوخت این رشد پویا غالباً تقاضای مصرف کنندگان است، این تقاضا به دلایل و انگیزه های مختلف از جمله نگرانی های بهداشتی در مورد وجود بقایای مواد شیمیایی از قبیل سموم و آفت کش ها در محصولات رایج رو به افزایش است. شناخت وژگی های مصرف کنندگان محصولات ارگانیک، انگیزه ها و نگرش مصرف کنندگان به این نحصولات و نیز عوامل موثر بر افزایش مصرف این محصولات برای توسعه بیشتر کشاورزی ارگانیک بسیار مهم و ضروری است . هدف از این تحقیق بررسی ارزیابی رفتار، گرایش و نگرش مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک می باشد. طی جستجوی مقالات چاپ شده از سال 1386 لغایت 1392 در زمینه رفتار مصرف کنندگان 27 مقاله مرتبط با این موضوع از بانک های اطلاعاتی نشریات کشور Magiran و مرجع دانش Civilica و همچنین سایت های Sinco Plus و کشاورزی ارگانیک مورد بررسی قرار گرفتند و تعداد 10 مقاله تجربی راجع به گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی در خصوص محصولات غذایی ارگانیک ارزیابی و مورد مقایسه قرار گرفته است. این مطالعه مروری نشان می دهد نگرش و رفتار مصرف کنندگان نسبت به محصولات ارگانیک مثبت بوده و عواملی چون حفظ محیط زیست، رفاه نسبی شخص، بهداشت، سطح تحصیلات، آموزش-اطلاع رسانی، خدماتی-حمایتی، نظارت و اقتصادی اثر مثبت، تاثیرگذار و معنی داری بر پذیرش و مصرف محصولات ارگانیک دارند

ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک Keywords:

ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک authors

محمد کاوسی کلاشمی

استادیار گروه اقتصاد کشاورزی، دانشکده علوم کشاورز، دانشگاه گیلان

مرتضی حیدری شلمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

محمد صادق اللهیاری

استادیار گروه مدیریت کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
استادی، یحیی. محمدی، محمدعلی. نظر زاده اسداله. خدادوست، مرسده و ...
بابا اکبری‌ساری، محمد. اسدی، علی. اکبری، مرتضی. فخارزاده، سید احمد ...
بریم نژاد، ولی و هوشمندیان، آریا. تعیین میزان تمایل به ...
پاپ‌زن، عبدالحمید و شیری، نعمت بررسی موانع و مشکلات توسعه ...
حق‌جو، مریم. حیاتی، باباله. محمدرضایی، رسول. پیش‌بهار و قادر دشتی، ...
رجبی، آمنه. شعبانعلی فمی، حسین و پورآتشی، مهتاب. بررسی مولفه ...
قدیمی، سید علیرضا. شعبانعلی فمی، حسین و اسدی، علی. بررسی ...
کوچکی، علیرضا. منصوری، هومن. قربانی، محمد و رجب زاده، محسن. ...
مافی. ح و صالح. (1388) برآورد میزان تمایل به پرداخت ...
موزون، علی. مهران، مهشید. صباغیان، علی و رسولیان، محسن. کشاورزی ...
Liu, Rongduo. Pieniak, Zuzanna and Verbeke, Wim. Consumers' attitudes and ...
Valerian, Joyce. Domonko, Emmanuel. Mwita, Sunday and Shirima, Ano. Assessment ...
Yin, Shijiu. Wu, Linhai. Du, Lili and Chen, Mo. Consumers" ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک" توسط محمد کاوسی کلاشمی، استادیار گروه اقتصاد کشاورزی، دانشکده علوم کشاورز، دانشگاه گیلان؛ مرتضی حیدری شلمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت؛ محمد صادق اللهیاری، استادیار گروه مدیریت کشاورزی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رفتار، مصرف کنندگان، محصولات ارگانیک، تمایل به پرداخت هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1938 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که حقایق و امارهای مربوط به کشاورزی ارگانیک حاکی از آن است که کشاورزی ارگانیک در مسیر رشد و پویایی قرار گرفته است. سوخت این رشد پویا غالباً تقاضای مصرف کنندگان است، این تقاضا به دلایل و انگیزه های مختلف از جمله نگرانی های بهداشتی در مورد وجود بقایای مواد شیمیایی از قبیل سموم و آفت کش ها در محصولات رایج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی گرایش و رفتار مصرف کنندگان ایرانی نسبت به مواد غذایی ارگانیک با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.