سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تهویه مطبوع و تهویه طبیعی؛ آسایش حرارتی در محیط های بسته

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,777

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

HVAC02_027

Index date: 16 July 2014

تهویه مطبوع و تهویه طبیعی؛ آسایش حرارتی در محیط های بسته abstract

تهویه مطبوع به منظور تامین آسایش حرارتی مناسب ساکنین در محیط های بسته و تامین کیفیت هوای داخل ایجاد شد. تهویه طبیعی نیز به طور سنتی در ساختمانها به منظور نیل به چنین اهدافی مورد استفاده قرار میگیرد. پژوهش حاضر به مقایسه این دو روش سرمایش فضاهای بسته، از نظر آسایش حرارتی با استفاده از بررسی میدانی پرداخته است.بررسی میدانی در 12 ساختمان مسکونی انجام گرفته است که سهم استفاده از هر دو روش تهویه مطبوع و تهویه طبیعی به طور مساوی 6 ساختمان بوده است. بدین منظور دمای هوای منازل ثبت شده اند و در کنار آن ساکنین ساختمانها در فواصل زمانی دو ساعته به تکمیل پرسشنامه پرداخته اند. نتایج این بررسی نشان داده است که افراد در ساختمان های با تهویه طبیعی راحت تر بودند و در دامنه بیشتری از دما احساس آسایش می کرده اند. در عین حال این امر نشان داده است که بر عکس آنچه که در تهویه مطبوع مصرف انرژی بالاتر است، میزان رضایت ساکنین بالاتر نبوده است که نکته جالب توجهی است. معادله آسایش حرارتی افراد برحسب دمای هوا در تهویه مطبوع و تهویه طبیعی به ترتیب 8.16-y= 0.32x و y= 0.21x–5.27 و دمای تعادل به ترتیب 25.5 و 25.1 بوده است.

تهویه مطبوع و تهویه طبیعی؛ آسایش حرارتی در محیط های بسته Keywords:

تهویه مطبوع و تهویه طبیعی؛ آسایش حرارتی در محیط های بسته authors

محمد رنجبر جورجاده

کارشناس ارشد انرژی معماری دانشگاه تهران

علیرضا نیکنام

کارشناس معماری دانشگاه هنر تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
معرفت، مهدی و امیدوار، امیر، 1387، «آسایش حرارتی»، چاپ اول، ...
ASHRAE 1992. ANSI/A SHRAE Standard 55-1992, human ...
occupancy . Atlanta: American Society of Heating, Refrigerating and A ...
Brager, G. S., de Dear, R. J., 1998, "Thermal adaption ...
de Dear, R. J., Brager, G. S., 1998, "Developing an ...
Fanger, P.O., 1970, ،:Thermal Comfo rt-Analysis and Applications in Environmentl ...
Heidari, Sh., 2008, "A big problem - an easy solution", ...
Humphreys, M.A., 1978, :Outdoor temperatures and comfort indoors". Building Research ...
Humphreys, M.A., Nicol, J. F., 2004, "Do people like to ...
Humphreys, M.A, Nicol, J. F., Raja. I. A., 2007, :Field ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تهویه مطبوع و تهویه طبیعی؛ آسایش حرارتی در محیط های بسته" توسط محمد رنجبر جورجاده، کارشناس ارشد انرژی معماری دانشگاه تهران؛ علیرضا نیکنام، کارشناس معماری دانشگاه هنر تبریز نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی گرمایش، سرمایش، و تهویه مطبوع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تهویه طبیعی، تهویه مطبوع، آسایش حرارتی ، بررسی میدانی هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2777 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تهویه مطبوع به منظور تامین آسایش حرارتی مناسب ساکنین در محیط های بسته و تامین کیفیت هوای داخل ایجاد شد. تهویه طبیعی نیز به طور سنتی در ساختمانها به منظور نیل به چنین اهدافی مورد استفاده قرار میگیرد. پژوهش حاضر به مقایسه این دو روش سرمایش فضاهای بسته، از نظر آسایش حرارتی با استفاده از بررسی میدانی پرداخته است.بررسی میدانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تهویه مطبوع و تهویه طبیعی؛ آسایش حرارتی در محیط های بسته با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.