سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی در بین جوانان و نوجوانان

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 18,997

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NOPADID01_057

Index date: 16 July 2014

بررسی اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی در بین جوانان و نوجوانان abstract

گسترش استفاده از اینترنت با تمامی جنبه های زندگی از جمله مدرسه، محل کار، خدمات بانکی، تجارت، پرداخت مالیات و حتی رأی گیری تلفیق شده است. مهمترین تغییراتی که این فناوری به وجود آورده تبدیل جهان به یک دهکده جهانی است. مشکل اعتیاد اینترنتی از عوارض زندگی در دنیای متمدن است. درپژوهش حاضر سعی بر این است که به بررسی توصیفی وضعیت اعتیاد اینترنتی در میان کاربران جوان 25-18 ساله شهر بابلسر در فضای مجازی پرداخته شود. همچنین با استفاده از فرمول کوکران 368 نفر حجم نمونه انتخاب شده است و روش به کار گرفته شده برای نمونه گیری طبقه ای و تصادفی ساده می باشد. در این پژوهش با توجه به سطح مختلف اندازه گیری متغیرها از روش های آماری مناسب هر سطح اندازه گیری استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد که تفات میانگین اعتیاد به اینترنت در بین پاسخگویان ختر و پسر معنادار می باشد. بدین صورت که میانگین اعتیاد به اینترنت در بین پاسخگویان دختر بیشتر از پاسخگویان پسر می باشد.همچنین 38 درصد پاسخگویان در معرض ریسک اعتیاد اینترنتی قرار دارند. میزان استفاده از اینترنت به طور متوسط در بین پاسخگویان مرد 2/29 و پاسخگویان زن 3/7 ساعت بوده است.

بررسی اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی در بین جوانان و نوجوانان Keywords:

بررسی اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی در بین جوانان و نوجوانان authors

حمزه محمدی

کارشناس ارشد علوم اجتماعی ( مردم شناسی )

مهدی ورمزیار

کارشناسی ارشد علوم اجتماعی ( جامعه شناسی )، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کردستان

امید محمدی

کارشناسی ارشد علوم اجتماعی ( برنامه ریزی رفاه اجتماعی )، مدرس و مدیر گروه دانشگاه علمی کاربردی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امیدوار، احمد .صارمی، علی اکبر (1381). اعتیاد به اینترنت مشهد، ...
برخوردار، فریبا . تار وپود اینترنت .، فصلنامه رسانه، سال ...
پاکروان، مولود (1378)، مقدمه ای بر آثار و پیامدهای فناوری ...
پاستر، مارک. عصر دوم رسانه ها. ترجمه صالحیار، غلامحسین. تهران: ...
چلپی، مسعود(1375) جامعه شناسی نظم :تشریح و تحلیل نظری نظم ...
رفیع پور، فرامرز، کندوکاوها و پنداشته ها :تهران _ شرکت ...
سورین، ورنر، تانکار، چیمنر، 1382، نظریه های ارتباطات، ترجمه دکتر ...
عزیزی، مهدی.(1381، 30آذر) . اعتیاد به اینترنت، بیماریهای قرن بیست ...
علیوردی نیا، اکبر، 1385، نشریه تخصصی _ مطالعات فرهنگی و ... [مقاله ژورنالی]
_ 1- گوهری، علی (1383) بهداشت روانی نیمی از زنان ...
فیروز بخت، مهرداد .(1380). اعتیاد به اینترنت . سروش 958، ...
قاسم زاده، لیلی، 1385، احساس تنهایی _ عزت نفس و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی در بین جوانان و نوجوانان" توسط حمزه محمدی، کارشناس ارشد علوم اجتماعی ( مردم شناسی )؛ مهدی ورمزیار، کارشناسی ارشد علوم اجتماعی ( جامعه شناسی )، معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی کردستان؛ امید محمدی، کارشناسی ارشد علوم اجتماعی ( برنامه ریزی رفاه اجتماعی )، مدرس و مدیر گروه دانشگاه علمی کاربردی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنگره ملی فضای مجازی و آسیب های اجتماعی نوپدید پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اعتیاد به اینترنت، فضای مجازی، جوانان و نوجوانان هستند. این مقاله در تاریخ 25 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 18997 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش استفاده از اینترنت با تمامی جنبه های زندگی از جمله مدرسه، محل کار، خدمات بانکی، تجارت، پرداخت مالیات و حتی رأی گیری تلفیق شده است. مهمترین تغییراتی که این فناوری به وجود آورده تبدیل جهان به یک دهکده جهانی است. مشکل اعتیاد اینترنتی از عوارض زندگی در دنیای متمدن است. درپژوهش حاضر سعی بر این است که به بررسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اعتیاد به اینترنت و فضاهای مجازی در بین جوانان و نوجوانان با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.